12 yaşındaki çocuğu öldüren zanlı yakalandı

12 yaşındaki çocuğu öldüren zanlı yakalandı

Gaziantep'te komşular arasında çıkan silahlı kavgada bir çocuğun hayatını kaybetmesine 7 kişinin de yaralanmasına neden olan şahıs, gizlendiği evde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde dün gürültü eden çocuklara kızdığı için kendisine tepki gösterenlerin üzerine ateş açarak bir çocuğun hayatını kaybetmesine 7 kişinin de yaralanmasına neden olan şahıs, gizlendiği evde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Dün akşam saatlerinde Hacıbaba Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Hanifi Cinpolat (60) sokakta oyun oynayan komşusunun çocuğuna ses yaptığı gerekçesiyle tokat atmış, bu sırada kendisine tepki gösteren aileye ve mahalle sakinlerine Cinpolat, evinde bulunan pompalı tüfekle rastgele ateş açması sonucu Hakan Gezer (12) hayatını kaybetmiş ve 7 kişi de yaralanmıştı.

Olaydan sonra kaçan Cinpolat’ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, olayın gerçekleştiği mahallede bir akrabasının evinde saklandığı tespit edilen Cinpolat, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Cinpolat, ifadesi alınmak üzere sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Öte yandan küçük çocuğun cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.