13 polis hakkında yakalama kararı

13 polis hakkında yakalama kararı

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Adana'da görev yapan 13 polis hakkında yakalama kararı çıkardı. Polislerden 2'si İstanbul'da ve Konya'da gözaltına alındı.

ADANA - Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebiyle Sulh Ceza Hakimliği tarafından "Adana'da görev yapan 13 polis hakkında Paralel yapı" soruşturması kapsamında yakalama kararı çıkarıldı.


 

Yakalama kararı çıkartılan polislerden İ.S. Konya'da, C.B. ise İstanbul'da yakalandı. Adana'ya getirilen polisler Adana Devlet Hastanesi'ndeki adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


 

Haklarında yakalama kararı çıkarılan polisler: Emniyet Müdür Yardımcı H.D, Emniyet Müdür Yardımcısı E.Y, Şube Müdürü Y.Z.T, Şube Müdürü M.K, Şube Müdürü S.K, Şube Müdürü İ.S, Emniyet Amiri M.R.K, Başkomiser F.İ, Komiser Yardımcısı Y.E. ve polis memurları A.Ö, N.A, S.A. ile C.B.


 

Yakalama kararı çıkarılan polislerden 2.sınıf emniyet müdürü H.D ve Şube Müdürü M.K, daha önce açığa alınmıştı.


 

Yakalama kararı çıkarılan polislerin yakalanması için görev yaptıkları Adana merkezli Diyarbakır, İstanbul, Kayseri, Konya ve Şanlıurfa'da çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.