15 Temmuz Derneği'nden şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği

15 Temmuz Derneği'nden şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği

15 Temmuz Derneği, Yenikapı’da geleneksel '15 Temmuz Şehit Aileleri ve Gazileri İftar Buluşması'nı düzenledi.

15 Temmuz Derneği, İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi'nde, 15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri için iftar yemeği buluşması düzenledi. İftar yemeğine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, milletvekilleri ve bakanlar da katıldı.   

Organizasyona dair bilgilendirmede bulunan 15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik, iftar yemeğinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şebik "Bu gün burada 3’üncüsünü düzenlediğimiz geleneksel büyük aile iftarında bir araya geldik. Burada başta ev sahiplerimizden sayılan Fatih Belediyesi Başkanımız Ergun Turan’a ben çok teşekkür ediyorum. Burada gördüğümüz gazilerimiz ve şehit ailelerimizle birebir ilgi, alakası vardır. Zaten başkanlığını yürüttüğü ilçesinden de onu yakinen biliyor ve takip ediyoruz. Gerçekten bizim için böyle hassasiyet dolu başkanlarımız çok önemlidir. Çünkü dertlerle birebir ilgilenme noktasında müthiş bir iletişim sağlıyor. Devamında kıymetli bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya Hanım, Belediye Başkan Adayımız Binali Bey'e ben çok teşekkür ediyorum. Onların katılımıyla yaklaşık 2 bin kişilik büyük bir iftar programı düzenledik. 15 Temmuz meydanlarında nasıl bir ve beraber olduysak bugün de bu iftar programı vesilesiyle büyük bir aile olduğumuzu tüm dünyaya göstermiş olduk. İnşallah bundan sonra Yenikapı Avrasya Salonu'nda değişik etkinliklerle şehit ve gazi ailelerimizle bu programlarımız devam edecek. Bunun dışında 15 Temmuz'un kültürü bu manada çok önemli. İnşallah 15 Temmuz'da gösterdiğimiz cesaret, kahramanlığı yeni nesillere de aktarma noktasında kendimize bir görev edinmiş olduk." dedi.

İftar programı, okunan yemek duasıyla sona erdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler