15 Temmuz'un simgelerinden Şerife Boz unutulmadı

15 Temmuz'un simgelerinden Şerife Boz unutulmadı

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece eşinin kamyonunu kullanarak İstanbul Taksim Meydanı'na gelen Şerife Boz, Bursa'da temsili bir geziyle anıldı.

Geçtiğimiz yıl FETÖ tarafından ABD desteğiyle gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece yakınlarıyla eşinin kamyonunu kullanarak İstanbul Taksim Meydanı'na gelen Şerife Boz, Bursa'da temsili bir geziyle anıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, il yöneticileriyle birlikte 15 Temmuz etkinliklerine katılmak üzere kamyonla 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'na geldi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kapıcıoğlu, "Bu topraklarda geçmişten bu yana fedakârlıkları, kahramanlıkları ile adını tarihe yazdıran sayısız kadınlarımız yetişiyor. Bizler de AK Kadınlar olarak elimizden geldiğince her fırsatta onların anılarını yaşatmaya çalışıyoruz. 15 Temmuz darbe gecesinde akıllarda kalan görüntülerden biri de kamyonu ile darbecilere karşı durmaya çalışan ablamızdı. O an ve orada yazılan daha nice destan unutulmadı, unutulmayacak." dedi. (Zeki Aras - İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.