Mardin’de 16 yaşındaki kız kaçırıldı iddiası

Mardin’de 16 yaşındaki kız kaçırıldı iddiası

Mardin’de 16 yaşındaki kızın uyuduğu sırada yorgana sarılarak kaçıldığı iddia edilirken, acılı aile kızlarının bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

Mardin’de ikamet eden Moçu ailesinin 16 yaşındaki kızları, 9 gün önce uyuduğu sırada yorgana sarılarak kaçırıldığı edildi. Acılı aile, apartman ve daire kapısının levye ile zorlanarak açıldığını ve kızları D. Moçu’nun yorgana sarılarak götürüldüğünü söyledi.

9 gündür yolunu gözlediği kızlarının hayatından endişe ettiklerini belirten Baba Metin Moçu, yetkililerden kızının bulunmasını istedi.

Olay, Yeşilli ilçesinde 9 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 16 yaşındaki D. Moçu, evde uyuduğu sırada, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kaçırıldı.

Aile, durumu Emniyet Müdürlüğüne bildirirken polis, kız çocuğunun bulunması için çalışma başlattı.

Kızının kaçırıldığı gün eşinin rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gittiklerini belirten Baba Metin Moçu, saat 11.00’de eve geri döndüklerinde kızının evde olmadığını fark ettiğini söyledi.

Baba Moçu, “Kızımın evde olmadığını fark edince hemen emniyete gittim. Amcamın oğlu, ‘senin kızın kaçırılmış’ dedi. Kimdir dedim, ‘İbrahim Seyhan adında bir kişi kaçırmış’ Nasıl kaçırılmış diye bakınca, evin her iki kapısının da kırıldığını gördük. Kızım evde uyuyormuş. Her iki kapıyı kırarak içeri girmişler ve kızımın yorgana sarmış ve götürmüşler. Olayın üzerinden 9 gün geçti. Polis hala araştırma yapıyor. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bakanımızdan istirhamım, kızımın bir an önce bulunmasıdır. Kızım 9 gündür kayıptır. Daha önce ne telefon açmışlar ne de istemişler. Kızımın telefonu bile yok. Zaten kızım 16 yaşındadır, ufaktır. Kızımı kaçıran iki evlidir. Kaçırdıkları aracın plakası belli, kaçıranlar belli. Ama hala bulunamadı. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum.” diye konuştu.

Anne Mülkiye Moçu ise kızını okutmak istediğini belirterek, şunları söyledi: “Ben kızımı okutmak istiyorum. Kızımı kaçıranları biliyoruz. Kaçıran kişi evlidir ve çocukları var. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tek isteğim kızımın bulunması. Allah için bize yardım etsin. Kızımın bir şeyden haberi yok. Üzerine saldırmışlar. Evin kapısını kırıp içeri girip yorgana sarıp kaçırmışlar. Allah için bize yardım edin.”

İLKHA




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.