Gaziantep'te 17 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yol kontrolünde yakalandı

Gaziantep'te 17 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yol kontrolünde yakalandı

Gaziantep'te yol kontrolünde durdurulan bir araçta aralarında 17 yıl 10 ay hapis cezası bulunan bir şüphelinin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesinde yol kontrolünde durdurulan bir araçta, aralarında 17 yıl 10 ay hapis cezası bulunan bir şüphelinin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin aracında yapılan aramada ise çalıntı malzeme ele geçirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Şehir Gösteren Mahallesi'nde durdurulan bir araç içerisinde yapılan kontrollerde çok sayıda sıfır su tesisatı malzemelerinin bulunduğu görülmüş, konu ile ilgili olarak yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde bahse konu malzemelerin 15 Temmuz Mahallesi'nde bulunan bir inşaata ait tesisat malzemeleri olduğu ve oradan çalındığı anlaşılmış ve araç içerisinde bulunan  M.A.Ö, E.Ö. ve M.G isimli şahıslar yakalanarak göz altına alınmışlardır. Yapılan kimlik incelemesinde A.Ö'nün 17 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve E.Ö'nün ise asker kaçağı olduğu öğrenilmiş, şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiştir." denildi.

Ayrıca, Şehitkamil ilçesi Nizip Caddesi'nde yapılan yol uygulamasında ise durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen aracın sürücüsünün kaçtığı ve kovalamaca sonucu durdurulan araçta ise bir miktar uyuşturucu, 2 ruhsatsız tabanca ve bir pompalı tüfeğin ele geçirildiği bildirildi.

Araçtaki, Z.T, S.D, E.S. ve F.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.