Gaziantep'te 2 kişinin cinayet zanlısı 4 yıl sonra yakalandı

Gaziantep'te 2 kişinin cinayet zanlısı 4 yıl sonra yakalandı

Gaziantep'te 2 kişiyi tabanca ile öldürdüğü iddiasıyla 4 yıldır aranan cinayet zanlısı, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 2 kişiyi tabanca ile öldürdüğü iddiasıyla 4 yıldır aranan cinayet zanlısı, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Konu ile ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2014 yılında 2 kişiyi tabanca ile öldüren B.A. isimli şahıs, cinayetten 4 yıl sonra Deniz Mahallesi'nde gece saatlerinde akrabasının evine girdiği sırada yakalandığı belirtildi.

Zanlının gidebileceği yerlere esnaf kılığında polislerin yerleştirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“27 Aralık 2014 günü ilimiz Onur Mahallesi’nde maktul K.Y ve maktul H.Ö isimli şahısların tabanca ile ateş edilerek öldürülmesi olayıyla ilgili yapılan çalışmalarda, olayın şüphelisinin olay akabinde firar eden B.A isimli şüpheli şahıs olduğu tespit edildi. Cinayet olayı ile ilgili, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerimizce aralıksız devam eden kapsamlı takip, titiz ve dikkatli çalışmalar neticesinde, 4 yıldır firari olarak aranan B.A isimli şüpheli 17 Ocak 2018 günü ekiplerimizce yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.” denildi.

Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler