2 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen sürücü yakalandı

2 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen sürücü yakalandı

Mersin’in Akdeniz ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kişiye otomobiliyle çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen ve olay yerinden kaçan sürücü, Tarsus’ta ikamet ettiği evde yakalandı.

Akdeniz ilçesi D-400 Karayolu Bağlarbaşı kavşağında yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kişiye otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan sürücü Rasim D. İkamet ettiği evde yakalandı.

 

2 Ocak'ta meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmek isteyen Mecnun Taş (17) ile arkadaşı Yakup Tekin (18), Mersin-Tarsus istikametinde seyir halinde olan bir otomobilin çarpması sonucu yola savruldu. Otomobil olay yerinden kaçarken, aynı istikamette hızla gelen bir TIR duramayarak yolda yatan 2 arkadaşının üzerinden geçti.

 

Meydana gelen kazada her iki genç olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, polis olay yerinde kaçan ve gençleri ölüme terk eden otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatmıştı.

 

Yapılan araştırmada Tarsus Anıt Mahallesi'nde yol kenarında üzeri örtülmüş 33 N 9898 plakalı kazaya karışmış bir otomobili fark edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri,  aracın, kaçan otomobil olduğunu belirlediler.

 

Gözaltında altına alınan sürücü Rasim D.’nin sorgusunda "Gece bir şeye çarptım ama ne olduğunu bilmiyorum, kaza yerinden kaçtım" dediği öğrenildi.

 

Rasim D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler