2. Uluslararası Tarım ve Gıda Kongresi

2. Uluslararası Tarım ve Gıda Kongresi

80 ülkeden 3 binden fazla şirket yöneticisinin katılacağı 2. Uluslararası Tarım ve Gıda kongresi Antalya'da gerçekleştirilecek.

HABER MRKZ - Tarım ve Gıda Konfederasyonu tarafından düzenlenen ve Başbakanlık Tanıtma Fonu tarafından desteklenen II. Uluslararası Tarım ve Gıda Kongresi  08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek.

 

Kongre, 2023 yılı Türkiye’sinde tarım ve gıda sektörünün dünya üzerindeki yerine ve önemine ışık tutacağı, için ayrı bir önem taşıyor.

 

Kongreye 80 ülke, 80 ülkeden 3 binden fazla şirket yöneticisi, 80 üniversiteden akademisyenler, ulusal ve uluslararası arenadan bürokrat, perakendeci, imalatçı, fabrika sahibi, işadamı, üretici, gıda ve tarımsal işletme sahipleri, üretici birlikleri, tarımsal kooperatifler, sektörde söz sahibi kurum ve kuruluşlar; yani sektörün tüm paydaşları bir araya gelmesi hedefleniyor.

 

Bir araya gelecek olan bu sektör temsilcileri tarım ve gıda üretimi, üretim teknolojileri, ithalat, ihracat, ürettikleri politikaları ve bilimsel çalışmalarla dünyaya yapılan ve gelecekte yapılacak olan önemli katkıları değerlendirecek.

 

Kongrede, firmaların ürünlerini ve teknolojilerini sergileyebileceği stantlar, örnek işletme gezileri, ödül töreni, kokteyl ve yemekli toplantılar, açılış, kapanış törenleri ve diğer programlar sektördeki tüm aktörlerin birbirini arada başka bir faktör olmadan birebir tanımasına, ağlar ve ilişkiler kurmasına yardımcı olacak.

 

Kongre hakkında detaylı bilgi almak için  kongre@tarimvegida.org  adresine yazılabilecek.  (M. Zeki Aygur - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.