20 orman muhafaza memuru alınacak

20 orman muhafaza memuru alınacak

Orman Genel Müdürlüğü tarafından, sözlü ve uygulamalı sınavla 20 orman muhafaza memuru alınacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Orman Genel Müdürlüğü tarafından, sözlü ve uygulamalı sınavla orman muhafaza memuru alınacak.

Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında, kamu görevlerine ilk defa atanacaklar için yapılacak sınavlar hakkında genel yönetmelik ve orman muhafaza memurlarının atama ve yer değiştirme yönetmeliği hükümleri doğrultusunda Devlet Memurları Kanununa tabi açıktan atama yoluyla sözlü ve uygulamalı sınavla 20 Orman Muhafaza Memuru alımı yapılacak.

Buna göre, Artvin, Kastamonu, Kırklareli, Ordu ve Sinop'ta 2; Bartın, Bilecik, Bursa, Çankırı, Düzce, Eskişehir, Giresun, Kütahya, Muğla ve Sivas'ta birer kişi alınacak.

Başvurular 28  Ocak 2019-08 Şubat 2019 tarihleri arasında http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun adaylar tarafından doldurulması suretiyle online olarak alınacak.

Bu süre uzatılmayacak. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Sözlü ve uygulamalı sınava katılmaya hak kazananların isimleri, sınava katılacakları yer ve saati 18 Şubat 2019 tarihine kadar www.ogm.gov.tr internet adresinde ilan edilecek. Sözlü ve uygulamalı sınavlar 4 Marta 2019-15 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak.

İLKHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.