2016 Bursa Gemlik kutlu doğum etkinliği video foto peygamber sevdalıları

2016 Bursa Gemlik kutlu doğum etkinliği video foto peygamber sevdalıları

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü tarafından Gemlik ilçesinde düzenlenen Kutlu Doğum programı coşkuyla gerçekleşti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü’nce Sosyal Yaşam Merkezinde açık havada gerçekleştirilen etkinliğe halk yoğun ilgi gösterdi. 

Soğuk havaya rağmen büyük katılımın olduğu gözlenen etkinlik Mesut Biçim Hoca’nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, okunan Mevlid-i Şerifle devam etti.

Grup İkra tarafından seslendirilen ilahilerle devam programda açılış konuşmasını yapan Platformun Bursa sözcülerinden Abidin Gökhan, Peygamber Efendimizin (sav) Müslümanların kutsalı olduğunu vurguladı.

Peygamber Efendimizin (sav) bizim için her şeyden daha değerli olduğunu dile getiren Gökhan, “Anamızı babamızı her şeyimizi O’na (sav) feda etmeye hazırız.” şeklinde konuştu.

Coşkunun hiç eksik olmadığı programda eğitimci Adnan Alınç, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Her iddianın delil istediğini belirten Alınç, “Allah’ı sevdiğimizin delili ve O’nun bizi sevmesinin yegane şartı ayet-i kerime de geçtiği üzere Resulullah’a (sav) her konuda ama her konuda tabi  olmak, uymaktır. Ferdi yaşantımızda, ailevi yaşantımızda, toplumsal yaşantımızda ve ümmet olarak her konuda biz Hz. Muhammed Mustafa’ya (sav) uymazsak, tabii olmazsak ne dünyada izzet ve şeref sahibi olabiliriz, nede ahrette Rabbimizin rızasına ve cennetine nail olabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından küçük kızlardan oluşan ilahi grubu, seslendirdikleri ilahilerle büyük beğeni toplarken, küçük bir  kız çocuğunun ‘40 yaşındasın’ şiirini seslendirdiği sırada katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Program Grup İkra’nın seslendirdiği ilahilerden sonra kapanış duasıyla sona erdi.

İLKHA















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler