2017 Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kutlu doğum etkinliği

2017 Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kutlu doğum etkinliği

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçe belediyesinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle personellere gül dağıtıldı.

Kayapınar Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle personele gül dağıtıp lokum ikram etti. Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatı ile yaptıkları bu tür etkinliklerle personel ve idareciler arasındaki bağı kuvvetlendirmek istediklerini söyledi.

İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme ile birlikte farklı sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirildiği Kayapınar Belediyesinde, ilk kez Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatı ile 14-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kayapınar Belediyesi personellerine gül dağıtıldı, lokum ikram edildi.

İlk kez gerçekleştirilen etkinlikte personellerin memnun olduğu gözlendi. Kadın ve erkek personellerin tümüne gül dağıtan Belediye Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, bu tür etkinliklerle Kayapınar Belediyesi personelleri arasındaki bağı kuvvetlendirmek istediklerini ifade ederek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.