23 Nisan bahaneli “Tango” ahlaksızlığı

23 Nisan bahaneli “Tango” ahlaksızlığı

23 Nisan Çocuk Bayramı gerekçesiyle düzenlenen bir etkinlikte küçük çocuklar üzerinden sergilenen ahlaksızlık sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gerekçesiyle bir okulun bahçesinde düzenlendiği ve hangi okulda ve hangi tarihte çekildiği belirlenemeyen kutlama etkinliğinde oyun oynayan başörtülü kız çocuklarının soyundurularak kendilerine “Tango dansı” yaptırılmasına sosyal medyadan büyük tepki geldi.

İzleyenlerden biri tarafından çekilen kısa videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından duruma tepki gösteren vatandaşlar olayı, “sözün bittiği yer” olarak ifade ederek böyle bir rezaletin kabul edilemeyeceğini ve yetkililerin bu duruma bir an evvel el koymaları gerektiğinin altını çizdi.

Yayınlanan videoda, sahneye başörtülü olarak ve yaşları henüz 5 -6 olan iki kız çocuğu önce başörtülü olarak oynatılıyor.

Kenarda bekleyen ve etkinliğin koordinatörü olduğu tahmin edilen dekolte giyimli öğretmenin talimatıyla soyunmaya başlayan kız çocukları, üzerlerinde kalan dekolte elbiselerle alanın kenarına gelerek ellerinden tuttukları iki erkek çocuğu alanın ortasına çekip onlarla “Tango” dansı oynuyor.

Daha öncelerin hükümetin ve Cumhurbaşkanının da gündeme getirdiği “Dindar Nesil” söylemelerinin aksine eğitim yuvalarında yaşanan toplumun inanç, kültür ve ahlaki değerlere zıt uygulamalar zaman zaman gündeme gelmekte ve toplumun neredeyse tamamı tarafından tepkiyle karşılanmaktadır.

Servis edilen görüntülere sosyal medya üzerinden verilen tepkilerin bazıları:

  • Önce O kefereleri hoca diye sabilerin başına geçirenler utansın ne diyelim?
  • Sözün bittiği yer.
  • Yazıklar olsun Yazıklar olsun buna müsaade eden velilere de yazıklar olsun.
  • Ahalinin ortasında bu çocukları soyan rezil cezalandırılmalı.
  • Böyle Bir Rezalet Kabul Edilemez Kınıyorum Bir Vatandaş Olarak Sorumluların Savunması Alsınlar
  • Bence bu durum soruşturmalık. Çocuklar ilahi söyledi diye bu memlekette mütedeyyin insanlara ne operasyonlar çekildi. Soruşturamazsanız çekin gidin.
  • Bati hayranı alçaklar
  • Bir öğretmen benim kız çocuğuma böyle dans ettirecek öyle mi…
  • Bunu yapanlar ve yaptıranlar alçaklığın dibine inmişlerdir.
  • Bunların bu zihniyeti bu ülkeye yapacağı en büyük proje bu. Yıllarca bu ülkeyi bu ahlaksız eğitim tarzıyla sadece oyaladılar saçma sapan uydurma bir düzen getirme çabaları bir milletin ahlakını maalesef yok etmiştir
  • Çocuklar masumdur …uluk öğretmen de ve ona izin veren annelerinde.
  • 23NisanKutluOlsun Olsun olmasına da, Bu masum, Temiz yaradılışlı Evlatlarımıza Ahlaksızlığı Aşılamaya Çalışılan Ahlaksızlıklara Müsaade Etmeyin..! Çocuklarımıza Örf, Ananeleri, Kültürümüzü ve Dinimizi aşılamamız gerek... (Fikret Özkan – İLKHA)

 



























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler