24 şüpheli hırsızlıktan tutuklandı

24 şüpheli hırsızlıktan tutuklandı

Gaziantep'te çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve adliyeye sevkedilen 66 şüpheliden 24’ü tutuklandı.

Gaziantep'te 90 ayrı hırsızlık olaylarına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 66 şüpheliden 24’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kentte 15 Aralık 2017 ile 16 Ocak 2018 tarihleri arasında 19 ayrı işyeri, 39 adet araç, 9 ev, 11 kurum ve 12’si de açıktan hırsızlık olmak üzere toplam da 90 hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatıldı.

Hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve hırsızlık şüphelilerinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda, çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüpheliden 24’ü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Olaylarda şüpheli şahıslardan elde edilen malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

Kasaptan et hırsızlığı

Öte yandan, bir kasaptan et çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri de tutuklanarak cezaevine kondu.

Son zamanlarda kent genelinde kasap dükkânlarına yönelik meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışmalar kapsamında polis araçları önceden tespit edilen 2 şüpheliyi takibe alındı.

Şüpheliler, 72 kilogram 700 gram koyun etini satmak üzereyken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, çalınan etlerle kıyma makinesi ise sahiplerine teslim edildi.

Ruhsatsız tabanca ile yakalanan şüpheli gözaltına alındı

Ayrıca, şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada ele geçirilen 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 6 fişek ile folyoya sarılı bir hassas terazi ye el konurken, olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.