28 Şubat ve FETÖ mağdurlarına bir destek de Mersin’den

28 Şubat ve FETÖ mağdurlarına bir destek de Mersin’den

Mersin Mustaazaflar Cemiyeti ve Bilge Egitim Der’in ortaklaşa düzenlediği basın açıklaması ile 28 Şubat ve FETO mağdurlarına destek verildi.

Mersin Mustaazaflar Cemiyeti ve Bilge Egitim Der tarafından ’in 28 Şubat ve FETO mağdurlarına destek amacıyla ortaklaşa basın açıklaması düzenlendi.

Basın açıklamasını dernekler adına Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şube Başkanı Ercan Fidan okudu.

Fidan, ”15 Temmuz darbe  teşebbüsünden sonra fesat şebekesi FETÖ’nün ülkemizde  ne kadar büyük zulümler, adaletsizlikler işlediği halkımız tarafından da görülmüş oldu. Şimdilerde bu fesat şebekesinin özellikle emniyet ve yargı içerisindeki devlet kurumlarından temizlenme çalışmaları yapılmaktadır.Bu fesat şebekesinin mağdur ettiği ve haksız bir şekilde zindanlara attığı Müslüman şahsiyetler bulunmaktadır.Her nedense haksız ve adaletsiz bir şekilde FETÖ fesat şebekesi ve 28 şubat zihniyeti tarafından zindanlara atılan bu müslüman şahsiyetler, yetkililer tarafından görülmemektedir.” dedi.

Sivil toplum kuruluşları olarak “28 Şubat ve FETÖ mağduru aileler inisitiyafinin” yanında yer aldıklarını belirten Fidan, “ Yaşanan bu mağduriyetlerin giderilmesi ve adil yargılamanın yapılabilmesi için kurulmuş “28 Şubat ve Fetömağduru aileler inisitiyafinin” başlatmış olduğu çalışmalara Sivil toplum kuruluşları olarak desteklerimizi beyan ediyoruz. Bu haksızlığın ortadan kaldırılması için gerekli olan çalışmalarda bu mağdur ailelerin yanında olacağımızı ve kendilerine her türlü desteği vereceğimizi bilmelerini istiyoruz.” İfadelerini kullandı. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.