28 Şubat'ın sivil ayağından hesap sorulmalıdır

28 Şubat'ın sivil ayağından hesap sorulmalıdır

28 Şubat'ın sivil ayağından da yargı önünde hesap sorulması gerektiğini belirten Memur-Sen eski Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, darbelerle tam anlamıyla hesaplaşmanın yolunun yeni bir anayasa yazılmasında gizli olduğunu söyledi.

Diyanet-Sen 5.Olağan Genel Kurulunda konuşan Memur-Sen eski Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 28 Şubat'ın sivil ayağından da yargı önünde hesap sorulması gerektiğini belirtti.

 

Gündoğdu, darbelerle tam anlamıyla hesaplaşmanın yolunun yeni bir anayasa yazılmasında gizli olduğunu sözlerine ekledi.

 

Vesayete hayır özgürlüklere evet

17/25 Aralık küresel operasyonlarının Gezi'nin devamı olduğunu ifade eden Gündoğdu, "Açık bir ihanet süreci yaşadık. Meselemiz ibadet edenlerle değildi, ibadet ediyor gibi gözüken ama etmeyenlerleydi. İbadet edenle ihanet edenin arasındaki farkı biliyoruz. Birileri Terörist İsrail'in Türkiye'ye yapamayacağını, yapmak istemesinin maşası olmuşsa bunun İslam'la cemaatle ilgisi olamaz.

 

Dershanelerin okula döndürülmesine olan kızgınlık, camileri ahıra döndürenlere sevdaya dönmüşse bunun savunulacak ve konuşulacak bir tarafı yoktur. Biz her türlü vesayete ve kayıt dışı siyasete karşıyız. İkna odacılara, vesayetçilere ve küresel operasyonculara dik durduk, durmaya devam edeceğiz. Vesayete hayır özgürlüklere evet. İsrail'i otorite görenleri kınıyoruz." dedi.

 

Çözüm Sürecini kardeşlik süreci olarak değerlendiren Gündoğdu, "Çözüm sürecine bu milletin kardeşliğini, 30 yıllık terör belasından kurtulması süreci, bölgemizde Kürt'ün, Türk'ün, Arap'ın kardeşlik süreci olarak gördüğümüz için destek verdik, vermeye de devam edeceğiz." diye konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler