4 hırsızlık olayının zanlısı tutuklandı

4 hırsızlık olayının zanlısı tutuklandı

Siirt merkezde 4 ayrı hırsızlık suçuna karıştığı belirlenen bir şahıs tutuklandı.

Siirt’te polisin hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak KGYS (Mobese) Kameraları, işyerleri ve kurumlar dâhil olmak üzere çok sayıda kamera incelenmesi suretiyle yapılan çalışmalar neticesinde; son haftalarda kent merkezinde meydana gelen, 4 evden hırsızlık olayını gerçekleştiren B.S. isimli yaşı küçük bir çocuk yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu madde satan ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan açıklamada ise, şu bilgilere yer verdi:

“Bir araç ile Diyarbakır ilinden ilimize uyuşturucu madde getirileceğine dair bilgiler alınması üzerine alınan tedbirler neticesinde, 10.04.2018 günü ilimiz Kezer Mevkiinde bahse konu araç durdurulmuş, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden araç içerisinde yapılan kontrollerde, Narkotik Dedektör Köpeği Gold’un aracın vites kolu civarına tepki vermesi üzerine, yapılan incelemede, vites kutusu altına ve ön yolcu koltuğu altına gizlenmiş toplamda 153,15 gram  “esrar maddesi” ele geçirilmiştir. ” denildi.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.