43'ü çocuk 99 göçmen yakalandı

43'ü çocuk 99 göçmen yakalandı

Aydın ve Balıkesir açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından tespit edilerek durdurulan botlarda 43'ü çocuk 99 düzensiz göçmen yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamada, Aydın ve Balıkesir açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından tespit edilerek durdurulan botlarda Afganistan uyruklu 43'ü çocuk 99 düzensiz göçmen yakalandığı kaydedildi.

Aydın açıklarında 53 düzensiz göçmen yakalandı

Açıklamada, "Aydın ili Didim ilçesi Tekağaç Burnu açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bildirilmiştir. Görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu tarafından tespit edilen lastik bot durdurulmuş ve içerisindeki Afganistan uyruklu 53 düzensiz göçmen (15 erkek, 7 kadın, 31 çocuk) yakalanmıştır." denildi.

Balıkesir açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

Bir diğer açıklamada ise "21 Temmuz 2019 tarihinde saat 00.05’de, Balıkesir ili Ayvalık ilçesi Çıplak Ada kuzeyinde görevli Sahil Güvenlik Botu tarafından tespit edilen hareketli lastik bot durdurulmuş ve içerisindeki Afganistan uyruklu 46 düzensiz göçmen (24 erkek, 10 kadın, 12 çocuk) yakalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler