​Gaziantep'te 6 şüpheli hırsızlıktan tutuklandı

​Gaziantep'te 6 şüpheli hırsızlıktan tutuklandı

​Gaziantep'te ev ve işyerlerinden hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 16 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde ev ve işyerlerinden hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 16 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey ilçesindeki 5 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında Şahinbey ilçesi Ulaş, Dumlupınar ve Kıbrıs mahallelerindeki evlerden meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili O.G, M.C, Y.C.Ç, A.T, H.S, M.D, H.A,Ö.Y. ve Ö.K. isimli 9 şüphelinin gözaltına alındı.

3 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili gözaltına alınan şüphelilerden O.G. ve Y.C.Ç. isimli şüphelilerin tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan, Şahinbey ilçesindeki bir işyerinden hırsızlık yapan M.Y.S, M.Y, F.T, ve A.S. isimli 3 şüpheli şahısın düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda iş yerinde çalıntı 2 halı yıkama makinesi, bir koltuk yıkama makinesi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Y. S. ve M.Y. isimli şüpheliler tutuklanırken diğer şüpheliler de serbest bırakıldı.

Ayrıca, Şahinbey ilçesi Kolejtepe Mahallesi’ndeki bir işyerinde meydana gelen kasa hırsızlığı olayıyla ilgili de gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kıbrıs Mahallesi’nde "otodan hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan yakalanan M.A isimli şüpheliyle birlikte 10,40 gram metamfetamin, 3 televizyon, 13 hoparlör, 28 oto teybi, 5 uydu alıcısı ve 4 DVD oynatıcısı ele geçirildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler