65. Hükümet’te kim kimdir?

65. Hükümet’te kim kimdir?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. hükümette bakanlık görevini yürütecek isimler belli oldu. Peki, yeni kabinede kim kimdir?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. hükümette bakanlık görevini yürütecek isimler belli oldu.

Yeni kabinede yer alan isimlerin kısa biyografileri  şu şekilde:

Başbakan Binali Yıldırım

20 Aralık 1955'te Erzincan Refahiye'de doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını aynı fakültede tamamladı. Dünya Denizcilik Üniversitesi (World Maritime University)'de ihtisas eğitimi aldı. 22. Dönemde İstanbul, 23. Dönemde Erzincan, 24. ve 26. Dönemlerde de İzmir Milletvekili seçildi. 58, 59 ve 60. Hükümetlerde Ulaştırma Bakanlığı yaptı. 61. Hükümette yeniden Ulaştırma Bakanı oldu. 64. Hükümet'te tekrar Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na getirilmiştir.

Başbakan Yardımcısı  Numan Kurtulmuş

1959′da Ünye’de dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İstanbul İmam Hatip Lisesi’nde aldı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde 1982 yılında ve 1984 yılında da yüksek lisans eğitimini tamamladı.1994 tarihinde İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde doçent oldu. 2004 yılında ise profesör unvanını aldı. Kurtulmuş, 1998 yılında siyaset yaşamına girerek Fazilet Partisi İstanbul İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Kurtulmuş, 29 Ağustos 2014 tarihinde 62. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nde Başbakan Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. 25. ve 26. Dönemlerde Ordu Milletvekili seçildi. 63. Hükümet ve 64. Hükümetlerde Başbakan Yardımcısı olarak görev almıştır.

Başbakan Yardımcısı   Nurettin Canikli

Nurettin Canikli, 15 Mayıs 1960 yılında Giresun’un Alucra ilçesinde doğdu.Yeminli Mali Müşavir olan Canikli, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını İngiltere’de bulunan Sheffield Üniversitesi'nde “Para-Banka-Finansman” alanlarında tamamladı.Kurucular kurulu üyesi olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’nde, Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve 22., 23., 24. dönem Giresun Milletvekilliği görevlerinde bulundu. 22. Dönem TBMM Kamu İktisadî Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve Avrupa Akdeniz Parlamenter Asamblesi Üyesi oldu. 23. ve 24. Dönem Ak Parti Grup Başkanvekilliği görevlerini yürüttü. 29.08.2014 tarihinde kurulan 62. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nde Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev yaptı.

Başbakan Yardımcısı  Mehmet Şimşek

1 Ocak 1967 yılında Batman Arıca’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. 23. Dönem Gaziantep, 24. Dönem Batman Milletvekili ve 25. Dönem Gaziantep Milletvekili seçildi. 60. Hükümette Devlet Bakanlığı görevine atandı. Hükümette yapılan değişiklikle, Maliye Bakanlığı görevine getirildi. 61., 62. ve 63. Hükümette Maliye Bakanlığı görevini yeniden üstlendi. 26. Dönem'de Gaziantep Milletvekili seçildi. Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde kurulan ilk seçim hükümetinde (63. Hükümet) Maliye Bakanı olarak görev almıştır. Şimşek, 24 Kasım 2015 tarihinde kurulan 64. Hükümet'te Başbakan Yardımcısı olarak görev almaktaydı.

Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş

1 Aralık 1954'te İstanbul'da doğdu. İktisatçı ve iş adamı Türkeş, Hacettepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünü bitirdi. Türkeş, 23. Dönem'de Ankara Milletvekili seçildi. Aynı dönemde Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Üyeliği yapan Türkeş, 24. Dönem'de de aynı göreve yeniden seçildi. 25 Dönem seçim hükümetinde Başbakan Yardımcılığı görevini üstlendi. 26 Dönem AK Parti Ankara Milletvekili olarak Başbakan Yardımcısı görevine getirilmişti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak

1962 Kahramanmaraş' ta doğdu. 1981 yılında Kahramanmaraş İmam- Hatip Lisesinden, 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1987-1996 yılları arasında Refah Partisi Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi (İl Sekreteri) 1989-1999 yılları arasında Kahramanmaraş Belediye Meclis Üyesi, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. 1999 yılı Ocak - Nisan ayları arasında Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı yaptı. 26.Dönem TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyon Başkan Vekili, TBMM Adalet Komisyon Üyesi, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyeliğini yaptı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ

Bekir Bozdağ, 1 Nisan 1965'te Yozgat Akdağmadeni'nde doğdu. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dinler Tarihi Anabilim Dalında tamamladı. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Serbest avukat olarak çalıştı. 22, 23, 24 ve 26 Dönemlerde Yozgat Milletvekili seçildi. 61. Hükümette Başbakan Yardımcılığı görevini üstlendi. 25 Aralık 2013 tarihinde yapılan revizyon ile Adalet Bakanı olarak görev aldı. 64. Hükümet'te tekrar Adalet Bakanı olarak görev üstlenmişti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya

Elektronik Mühendisi, Tıp Doktoru. İstanbul, Fatih’te dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Recep Tayyip Erdoğan'la 2012 yılına kadar AK Parti Genel Başkan Danışmanı olarak çalıştı. 2012 yılındaki kongreyle tekrar İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi ve AK Parti İstanbul Tanıtım Medya’dan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atandı. AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın Sosyal Medya Yapılanmasını kurarak İstanbul’un 39 ilçesinde ekipler oluşturulmasına öncülük etti. 5. Olağan Kongre ile AK Parti MKYK üyeliğine seçildi. AK Parti AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 25 Kasım 2015 tarihli MYK değişikliği ile AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir.

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik

15 Haziran 1968'de Adana'da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi alanında yaptı. 22 ve 23. Dönemde Adana Milletvekili seçildi. 2010 yılında Ak Parti Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına seçildi. 24 Ocak 2013 tarihinde yapılan kabine değişikliği sonucu Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev aldı. 13 Eylül 2015 tarihi itibariyle Tanıtım ve Medya'dan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevine getirilmişti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü

19 Kasım 1962 yılında Düzce’de doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi’nden (YTÜ) Makina Mühendisi olarak mezun oldu.  İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) Yüksek Lisans ve Doktora yaptı.  Türkiye’nin kendi tasarımı “ilk milli tankı ALTAY”, “ilk insansız hava aracı ANKA”, “ilk milli gemisi MİLGEM” projelerinin yürütülmesinde Müsteşar Yardımcısı olarak görev yaptı. “Havadan Erken ihbar ve Kontrol Uçağı” AWACS, “A400M Nakliye Uçağı”, “F-35 Savaş Uçağı”, “F-16 ve Helikopter Elektronik Harp Sistemleri”, “Yazılım ve Simülatörler”, “Uzun Menzilli Hava ve Füze Savunma Sistemleri” görev aldığı projelerden bazılardır.   2011 yılında AK Parti Düzce’den milletvekili aday adayı oldu. AK Parti Düzce’den milletvekili aday adayı olmak için Müsteşar Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Başkanlığından 10 Şubat 2015 tarihinde istifa etti.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu

Süleyman Soylu 21 Kasım 1969 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 5 Eylül 2012 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi’ne katıldı. 30 Eylül 2012 tarihinde yapılan Ak Parti 4. Olağan Genel Kurulunda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine ve ardından da Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilen Süleyman Soylu, 1,5 yıl Ar-Ge Başkanlığı görevini üstlendikten sonra 14 Nisan 2014 tarihinde Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi. 25 ve 26. Dönemlerde Trabzon Milletvekili seçildi. 64. Hükümet'te Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görevinin yürüttü.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki

1957 yılında Kayseri’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü kazandı. Ancak o günlerde Türkiye'ye hakim olan siyasi şartlar sebebiyle buradaki eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, Avukatlık stajını Kayseri Adliyesi’nde yaptı. Ancak avukatlık mesleğini icra etmedi.  29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde aday olup 4. ve 5. kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildi. Başkan Özhaseki 5. kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek Kayseri tarihinde bir ilke de imza atmış oldu. Özhaseki, Ak partiden milletvekilliği adaylığı için 10 Şubat 2015 tarihinde büyükşehir belediye başkanlığından istifa etti. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde AK Parti Kayseri milletvekili olarak seçildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu

Mevlüt Çavuşoğlu, 5 Şubat 1968'de Alanya'da doğdu. Ankara Üniversitesi SBF Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi. ABD Long Island Üniversitesinde Ekonomi dalında master yaptı ve öğretim görevlisi olarak çalıştı. 1993'te AÜ Avrupa Birliği Uzmanlığını tamamladı.  22, 23, 24 ve 26. Dönemlerde Antalya Milletvekili seçildi.  25 Aralık 2013 tarihli kabine revizyonunun ardından Avrupa Birliği Bakanlığı görevine getirilmiştir. 62 ve 64. Hükümetlerde Dışişleri Bakanı olarak görev almıştır. AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci

1 Ocak 1961 tarihinde Denizli’nin Tavas İlçesi Pınarlar Beldesi’nde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır. 2011 yılında milletvekili olarak Ankara’da çalışmaya başlamıştır. 2011 genel seçimlerinde birinci sıradan Ak Parti Denizli Milletvekili seçilen Zeybekci, Ak Parti MKYK üyesidir. TBMM Enerji Komisyonu Başkanlığı da yapmıştır. 26 Aralık 2013 tarihinde Ekonomi Bakanı olmuştur.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olan Albayrak, profesyonel yaşamına 1996 yılında başlamıştır.  New York Pace Üniversitesi, Lubin School of Business’ta yüksek lisans eğitimi alan Albayrak, Finans ve Bankacılık alanındaki doktorasını “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Finansmanı” üzerine hazırladığı tezle tamamlamıştır. 25. ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili ve 12 Eylül 2015 tarihinde yapılan AK Parti 5. Olağan Genel Kurulunda MKYK üyesi seçilen Albayrak, 64. Hükümet'te Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev almıştır.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç

Akif Çağatay Kılıç, 15 Haziran 1976'da Almanya Siegen'de doğdu. Siyaset Bilimi Uzmanı; Herfordshire Üniversitesini bitirdi. Siyaset Bilimi ve Avrupa Ekonomisi alanında eğitim gördü. Sabancı Holding Universal Trading Uk Şirketinde satın alma görevlisi olarak çalıştı. 2003'te Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi'nde Danışman olarak çalıştı. Başbakan Müşaviri, Özel Kalem Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 25 Aralık 2013 tarihinde T.C. Gençlik ve Spor Bakanı oldu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik

17 Ocak 1956'da Artvin Yusufeli'nde doğdu. Bursa Yüksek İslam Enstitüsünü bitirdi. Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu Üyesi oldu. 21, 22 ve 23. Dönemde Bursa Milletvekili seçildi. 24. Dönemde Şanlıurfa Milletvekili seçildi. 60. Hükümette Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı görevine getirildi. 61. Hükümette yeniden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atandı. 62. Hükümet'te Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Çelik, 64. Hükümet'te Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev almıştır.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi

1966 Malatya-Yeşilyurt doğumlu. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu oluktan sonra Ticaret Hukuku üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı. Tüfenkci, 2001 yılında AK PARTİ Malatya teşkilatının kuruluşunda yer aldıktan sonra teşkilata çeşitli kademelerde aktif oldu. 2011 – 2015 yılları arasında AK PARTİ Malatya İl Başkanlığı görevini yaptı. 25. ve 26. Dönemlerde Malatya Milletvekili seçilmiştir. 64. Hükümet'te Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev almıştır.

İçişleri Bakanı Efkan Ala

1965 yılında Erzurum'un Oltu İlçesinde doğdu. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 30 Ocak 2003 tarihinde Batman Valisi olarak atandı. 14 Eylül 2004 tarihinde Diyarbakır Valisi olarak atandı. 61. ve 62. Türkiye Hükümetlerinde Milletvekili olmamasına rağmen, dışarıdan atama yolu ile İçişleri bakanı oldu. TBMM 25. dönemde Erzurum ve 26. dönemde Bursa milletvekili seçildi. 64. Hükümet'te İçişleri Bakanı olarak görev almıştır.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan

1962 yılında Karaman’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesini bitirdi, İngiltere Leeds Üniversitesi’nde Maden ve Yöneylem Araştırması alanında Yüksek Lisans Eğitimini 1986’da tamamladı, ABD’de Delaware Üniversitesi’nde Ekonomi alanında ikinci yüksek lisansını 1995’de bitirdi. 2007 Genel Seçimlerinde Karaman Milletvekili seçildi. 2011 Genel Seçimlerinde tekrar Karaman Milletvekili seçildi. 26 Aralık 2013 tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak atandı. 25. Dönem’de Antalya Milletvekili seçildi.26. Dönem'de Mersin Milletvekili olarak Başbakan Yardımcılığı görevine getirilmiştir.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı

1953'te Bilecik'te doğdu. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Orta Doğu Teknik Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesini bitirdi. Doktorasını Anadolu Üniversitesinde İletişim Bilimleri alanında yaptı. 24. ve 25. Dönemde Eskişehir’den milletvekili seçildi. 24. Dönem TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı oldu. 25 Ocak 2013’te 61. Hükümette Milli Eğitim Bakanlığı görevine atandı. 62. ve 63. Hükümetlerde de Milli Eğitim Bakanlığı yaptı. 64. Hükümet'te Milli Eğitim Bakanı görevini yürüttü.

Maliye Bakanı Naci Ağbal

Naci Ağbal, 1 Ocak 1968’de Bayburt’ta doğdu.  İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. İngiltere Exeter Üniversitesi, İş İdaresi, Genel İşletme Yönetimi (MBA) Programında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Ağbal, AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 25 ve 26. Dönemlerde Bayburt Milletvekili seçildi. 64. Hükümet'te Maliye Bakanı olarak görev almıştır.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz

1961 yılında Sivas’ın Gürün ilçesinde doğdu.  İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi (Denizcilik Yüksek Okulu) Makine Bölümü’nden 1982 yılında; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1987 yılında mezun oldu. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk alanında doktorasını tamamladı. 31.12.2002 tarihinde Denizcilik Müsteşarı olarak atandı. Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 114. maddesi uyarınca bağımsız olarak 08.05.2007 tarihinde Ulaştırma Bakanı oldu. 01.11.2007 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atandı. 61′inci Hükümette Milli Savunma Bakanlığı görevini 07 Temmuz 2011 tarihinde üstlenmiştir.  2015 yılına kadar Milli Savunma Bakanlığını yürüten Yılmaz, 25. dönemde TBMM Başkanlığına seçilmiştir. 26. dönemde Sivas Milletvekili seçilen Yılmaz, 64. Hükümet'te tekrar Milli Savunma Bakanlığı'na getirilmişti.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık

Fikri Işık, 13 Eylül 1965'te Gümüşhane'nin Babacan köyünde doğdu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. 20 Ekim 2001'de AK Parti Kocaeli Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi oldu. 22 Haziran 2003'ten itibaren 4 yıl AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevini sürdüren Işık, 23, 24, 25 ve 26. dönemlerde AK Parti'den Kocaeli Milletvekili seçildi. 62, 63 ve 64. Hükümetlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görev almıştır.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu

18 Ağustos 1948'de Afyonkarahisar Şuhut'ta doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi. 1984'te doçent, 1991'de profesör oldu.  23 ve 24 Dönemde Afyonkarahisar Milletvekili seçildi. 25. Dönemde İzmir Milletvekili seçilen Eroğlu, 26. Dönemde Afyonkarahisar Milletvekili seçilmiştir. 60. Hükümette Çevre ve Orman Bakanlığı görevini üstlendi. 61. Hükümette Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevine getirildi. 62, 63 ve 64. Hükümetlerde Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevine devam etmiştir.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ

Recep Akdağ, 8 Mayıs 1960’ta Erzurum’un İspir ilçesinde doğdu. Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi ve aynı fakültede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzman oldu.  Prof. Dr. Recep Akdağ 22, 23 ve 24. dönem Erzurum Milletvekili oldu. 58, 59, 60 ve 61. hükümetlerde Sağlık Bakanlığı yaptı. Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti 5. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmiştir.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan

1962'de Kars'ta doğdu. Gemi İnşa ve Makine Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesi'ni bitirdi. DLH 'de Genel Müdür. Türk Loydu Vakfı yönetim kurulu üyesi. İngilizce bilen Arslan evlidir. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.