79 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı

79 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı

Ankara Valiliği, narkotik suçlarla mücadele faaliyetlerine ilişkin basın duyurusunda, 79 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığını açıkladı.

Ankara Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 29 Ekim 2018 ila 4 Kasım 2018 tarihleri arasında “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanma suçları” ile ilgili 79 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığını açıkladı.

53 şüpheli şahsa uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma suçundan, 24 şüpheli şahsa kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanma suçlarından, 2 şüpheli şahsa ise diğer suçlardan olmak üzere toplam 79 şüpheli şahsa işlem yapıldığı belirtildi.

Olaylar ile ilgili olarak yakalanan şüphelilerden 26’sının Şube Müdürlüğünden Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla salıverildiği, 28’inin tutuklanarak cezaevine teslim edildiği, 18 şüpheli şahsın adli kontrolle, 7 şüpheli şahsın Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakıldığı aktarıldı. 

Operasyonlarda ayrıca; 45 bin 686 gr esrar maddesi, 2 bin 205 gr eroin maddesi, 8 gr kokain maddesi, bir adet extacy maddesi, 9 bin 485 gr skunk maddesi, 53 gr metamfetamin maddesi, 4 bin 429 gr afyon sakızı maddesi, 602 adet sentetik ecza maddesi, bir adet hassas terazi, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 25 bin 580 TL ve 102 dolar ele geçirildiği dile getirildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler