8 yaşındaki kıza tecavüz edip öldürdü

8 yaşındaki kıza tecavüz edip öldürdü

Türkiyeli olduğu iddia edile 8 yaşındaki kıza, Çin polisi tarafından tecavüz edildikten sonra boğularak, cesedi parçalara ayrılıp bir sokağa terk edildi.

HABER MRK - Türkistan İslam Derneği tarafından yapılan basın açıklamasında, 21 Haziran tarihinde Kaşgar Belediyesine bağlı 18. Okulun 2. Sınıfında okumakta olan Doğu Türkistan vatandaşı 8 yaşındaki Uygur Türkü bir kız çocuğu, sabah saatlerinde okula gitmek için otobüs durağında otobüsün gelmesini beklerken yanına yaklaşan polisin "Seni okula götüreceğim" diyerek kız çocuğunu arabasına aldığı ifade edildi.


Açıklamanın devamında, "Uygun bir yere geldiğini düşünen Çin Polisi 8 yaşındaki Türk kızına tecavüz ettikten sonra öldürür. Polis arabasının arkasında cesedi saklayan Çin polisi aynı zamanda kendisi de Doğu Türkistan'ı Uygur vatandaşı olup, komünist Çin Hükümetinde Hapishanede görevli polis memuru olarak çalışmaktadır.


Yapılan otopsi sonucunda 8 yaşındaki Türk kızına tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü ve cesedinin tanınmaması için parçalara ayrıldığı sonucuna ulaşılıyor.


Türk kızına tecavüz edip, öldüren Çin polisi, yakındaki Altus belediyesine bağlı uygun bir yere cesedi atan Çin Polisi kayıplara karışıyor. Akşam eve gelmeyen kızlarını merak eden anne baba, polise giderek kızlarının kaybolduğunu bildiriyor. Kayıp kızı bulmak için hiçbir yardımda bulunmayan Çin Polisini bu kez küçük Türk kızının cesedinin bulunduğu ihbarı üzerine araştırma yapmak zorunda kalıyor ve çevrelerdeki güvenlik kameralarından suçlu tespit ediliyor" denildi. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.