84 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi video

84 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi video

Diyarbakır’da yapılan yol kontrolleri sırasında bir araç ve evde yapılan aramalarda piyasa değeri 84 bin 500 TL olan kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

Diyarbakır’da yapılan yol kontrolleri sırasında bir araç ve evde yapılan aramalarda piyasa değeri 84 bin 500 TL olan 14 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği ve olayla ilgili bir kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır Valiliği tarafında yapılan açıklamada,  “İcra edilen yol kontrol ve aramasında Bismil ilçesinden Diyarbakır iline hareket halindeki özel bir araçta yapılan aramada, araç içerisinde piyasa değeri 50.000 TL olan 8 bin 230 paket ve şüphelinin sigaraları aldığı değerlendirilen evde gizlenmiş vaziyette piyasa değeri 35 bin 400 TL olan 5 bin 900 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 85 bin 400 TL olan 14 bin 130 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirildiği ve sigaraların bulunduğu ev sahibi şüphelinin ise 15 ayrı suçtan arandığı tespit edildiği ifade edildi.

Son olarak açıklamada, olayla ilgili şüpheli 2 kişin gözaltına alındığı, şüphelilerden bir kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler