90’lı yıllarda birçok Müslüman’a kumpas kurdular

90’lı yıllarda birçok Müslüman’a kumpas kurdular

15 Temmuz ABD destekli yapılan darbe girişiminin ardından başlayan darbe karşıtı nöbette konuşan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı, 90’lı yıllarda Müslümanlara kumpas kurulduğuna dikkat çekti.

Gaziantep’te darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’dan bu yana Gaziantepli on binlerce vatandaş darbe karşıtı gösterilen yapıldığı meydanını boş bırakmayarak, darbe girişimine tepki göstermeye devam ediyor.

Gaziantep’te düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde halka hitap eden HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, Paralel Yapı’nın 40 yıldan bu yana Türkiye’deki bütün kurumlara bir virüs gibi sızdığını belirtti.

Paralel yapının 1990’lı yıllarda birçok Müslüman’ı kumpas ve sahte delillerle zindana attığını belirten Erat, bu yapının özellikle Güneydoğu’da binlerce Müslüman’ın zindana attığını ve bu şekilde PKK’nin önünü açtığını söyledi.

Konuşmasına 15 Temmuz’dan bu yana halkın meydanlara çıkmasını hazmedemeyenlere tepki göstererek başlayan Erat, “Diyordular ki, ‘Müslümanlar korkaktır. Meydana çıkamazlar. Hiçbir şey yapamazlar.’ Ey! Ahmaklar. Siz Müslümanları tanımamışsınız. Sizler bu halkı tanımıyorsunuz. Bu halkın dedesi Şahinbey, Fransızlara karşı Gaziantep’in girişinde durdu. Dedi ki, ‘Benim cesedim tepelenmeden Antep’e giremezsiniz.’”dedi.

Paralel yapının 1990’lı yıllarda birçok Müslüman’ı kumpas ve sahte delillerle zindana attığını belirten Erat, şunları kaydetti:

“Bu kirli şebeke 40 yıldır bu ülkenin bütün kurumlarına virüs gibi yayılmış ve her yerine sızmış. Dergisindeki isim gibi ‘Sızıntı’ gibi her yere sızmış. Bunlar 90’lı yıllarda birçok Müslüman’a kumpas kurdular. Güneydoğu’da özellikle binlerce Müslüman’ın zindana attılar. Kumpaslarla ve sahte delillerle Müslümanları zindanlara doldurdular. PKK’nin önünü açtılar. PKK’yi bunlar büyüttü. İşbirliği yaptılar. Müslümanlar ortadan kalkınca meydan PKK’ye kaldı. Bunlar böyle hain bir yapıdır. Bu Müslümanları yargılayanlar, yakalayanlar, sahte delillerle ve düzmece ifadelerle zindanlara atanlar bunlar.  PKK gibi bir örgütün önünü açtılar. Bugün maalesef Güneydoğu’da on binlerce ateist genç yetişti.”

Halka meydanları terk etmeme çağrısında da bulunan Erat, ‘Gevşemeyin, üzülmeyin çünkü Allah (c.c) bizimle. Meydanları terk etmeyeceğiz. Birileri ellerini ovuşturarak pusuda bekliyor olabilir. O yüzden meydanları terk etmeyeceğiz. Meydanlardan ayrılmayacağız.” diyerek konuşmasını noktaladı.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.