AB delegasyonundan HÜDA PAR’a ziyaret

AB delegasyonundan HÜDA PAR’a ziyaret

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler Müsteşarı İreneusz Fidos ve beraberindekiler, HÜDA PAR İl başkanlığını ziyaret etti.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler Müsteşarı İreneusz Siyasi İşler Müsteşarı Fidos, bazı temaslarda bulunmak ve Türkiye’deki seçim nabzını değerlendirmek için geldiği Şırnak’ta ziyaret ettiği HÜDA PAR İl başkanlığını ziyaret etti. Fidos, İl Başkanı Abdullah Kılıç, ilçe Başkanı Emcet Yalçın ve partililer tarafından karşılandı.

Bölgedeki ziyaretleri çerçevesinde Şırnak'a da geldiklerini ifade eden Fidos, bölgenin seçim atmosferini ve çözüm sürecinin geldiği noktayı yerinde görmek için ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti.

Çözüm sürecinin bölge genelinde iyi bir hava oluşturduğunu gözlemlediklerini ifade eden Fidos, yapılan görüşmelerin sonucunda seçimlerden sonra da bu bölge halkının bu olumlu havanın devamını istedikleri yönünde işaretleri gördüklerini söyledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Kılınç da, bölge itibarıyla zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek şöyle dedi: "Sayın Müsteşar’ın bölgenin nabzını yerinde görmesi ve değerlendirmesi inşallah faydalı olacaktır.” dedi.

Basına kapalı devam eden görüşmeden sonra Fidos ve beraberindekiler Şırnak’tan ayrıldı.  (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler