‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’ ödülleri verildi

‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’ ödülleri verildi

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’nde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Türkiye geneli bir proje olan ‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’nin il ödülleri düzenlenen törenle öğrencilere verildi.

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen AB’yi Öğreniyorum Projesi’nin ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Ortaokul 7. sınıf öğrencileri slogan dalında, 8. sınıf öğrencileri resim dalında ve lise 9. sınıf öğrencileri de kısa öykü dalında yarışmaya katıldılar.

‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’ yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve madalyaları Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz tarafından verildi.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz; “Sosyal ve kültürel çalışmalar öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayan programlardır. Bu anlamda okullarımızın son dönemlerde yaptıkları çalışmalar bizi sevindiriyor. Bu projeye katılan öğrencilerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

İl koordinatörlüğünü Veysi Bulut, Güdbettin Gülmez ve A.Gani Tarargan’ın yürüttüğü ‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’nde birinci olan öğrencilere dizüstü bilgisayar, ikinci olan öğrencilere bisiklet ve üçüncü olan öğrencilere satranç takımı verildi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök’ün kızı da ödül aldı

Yarışmada  HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök’ün kızı Meryem Betül Gök de başarı göstererek ödül alan öğrenciler arasında yer aldı. Meryem Betül Gök, yarışmada Batman birincisi olurken, Türkiye genelinde de 4. sırada ter aldı.

Yarışamnın ödül törenine  HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök de katılarak kızının sevincine ortak oldu.  (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.