ABD Adana Konsolosu Ahmet Türk'le görüştü

ABD Adana Konsolosu Ahmet Türk'le görüştü

Bölgede HDP'li belediye başkanları ile görüşen ABD Adana Konsolosu, Mardin'de Ahmet Türk, Batman'da Mehmet Demir ile görüştü.

Bölgede HDP'li belediye başkanları ile görüşen ABD Adana Konsolosu Alejandro Baez, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı ile görüştükten sonra, Mardin Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Ahmet Türk ve Figen Altındağ ile Batman Belediyesi eş başkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz'la da görüştü.

ABD Adana Konsolosu Ahmet Türk'le görüştü

ABD Adana Konsolosu Alejandro Hoot Baez, Mardin Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Ahmet Türk ve Figen Altındağ ile görüştü.

Türk ve Altındağ, ABD Adana Konsolosu Alejandro Hoot Baez, Konsolos Ekonomi Müdürü Kara Babrowski ve beraberindekileri kapıda karşıladıktan sonra makamda ağırladı.

Türk, Konsolos Baez ve beraberindekileri Mardin'de görmekten dolayı memnun olduğunu belirtti.

Heyete teşekkür eden Türk, "Bu bizim için büyük bir mutluluk. Bu süreç bizim için çok önemli bir süreç. Bu süreçte oturup tartışmak, konuşmak güzel bir şey… Yaşanan süreçten sonra düşüncelerimizi aktarabilmemiz ve böyle bir diyalog oluşturmaktan dolayı da mutluyuz." dedi.

Konsolos Baez, yaptığı konuşmada, üçüncü defadır Mardin'e geldiğini belirtti.

Heyet, basına kapalı yapılan görüşmenin ardından Büyükşehir Belediyesinden ayrıldı.

ABD Adana Konsolosu Batman'da

ABD'nin Adana Konsolosu Alejandro Baez,

Kara Babrowski ve tercümanları Cengiz Yapıcı'dan oluşan konsolosluk ekibi, Belediye eş başkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz ile görüştü.

Eş başkanlar, ABD Adana Konsolosu Alejandro Hoot Baez, Konsolos Ekonomi Müdürü Kara Babrowski ve beraberindekileri makamda ağırladı.

Gündemdeki konuların görüşüldüğü toplantıda taraflar karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundu.

ABD Adana Konsolosu ve beraberindeki heyet, eş başkanlara çalışmalarında başarılar dilerken heyeti ağırlayan belediye eş başkanları memnuniyetlerini dile getirdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.