ABD-israil ortak planı ile karşı karşıyayız

ABD-israil ortak planı ile karşı karşıyayız

Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi Siyasi Birim üyesi Halidat Hüseyin, "ABD- israil ortak planı ile karşı karşıyayız." dedi.

Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi (FDKC) Nekbe'nin 71. yıldönümü münasebetiyle Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta BM teşkilatına ait binanın önünde, Filistin halkının yurda dönüş hakkından vazgeçmeyeceğini vurgulamak amacıyla bir gösteri düzenledi.

Gösteriye Lübnan'daki muhtelif siyasi partilerin ve Filistin direniş gruplarının temsilcileri de katıldı.

FDKC Siyasi Birim üyesi Halidat Hüseyin gösteri esnasında yaptığı konuşmada, Yüzyılın Anlaşması planını kastederek; "Şu an ABD-israil ortak planı ile karşı karşıyayız. Bunlar başlangıçta iki farklı plan yaptıkları halde ikisinin planı birbiriyle tam uyuştuğu için şimdi tek bir ortak plan ortaya konmuştur." dedi.

Halidat Hüseyin, Trump'ın planına sadece sözlü olarak karşı çıkmakla yetinilmemesini, bu planın başarılı olmasının önüne geçilmesi için sahada da birtakım çalışmalar yapılmasını istedi.

Hüseyin, Ulusal Meclis'in de uygulama alanında bir şeyler yapması gerektiğini dile getirerek özellikle siyonist terör çetesinin tanınması kararından dönülmesinin bu açıdan önemli olduğunu ifade etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.