ABD'den İsrail'e saldırı taktiği: Aman dikkatli ol Moşe!

ABD'den İsrail'e saldırı taktiği: Aman dikkatli ol Moşe!

Siyonist işgalci İsrail, Gazze'ye düzenlediği hava saldırılarında onlarca sivili ve çocuğu katlederken kara saldırıları konusunda da ABD'den taktik aldı. ABD, kara saldırısı için "titiz bir operasyon olmalı' taktiği verdi

Katil ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İsrail'in Gazze'ye karadan saldırısının "tünelleri hedef alan titiz (!) bir operasyon" olması gerektiğini Katil İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya iletti.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kerry'nin, Netanyahu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi. Açıklamaya göre, görüşmede Netanyahu da kendilerine yönelik tehditler olduğunu Kerry'ye anlattı!

Açıklamada, "Bakan Kerry, tünellerden kaynaklanan terörist tehditlerine karşı İsrail'in kendisini savunma hakkına dönük güçlü desteğimizi tekrar teyit etti. Kerry, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin açıklamasında da belirtildiği gibi, bunun (harekatın) tünelleri hedef alan titiz bir operasyon olması gerektiğine yönelik görüşlerimizi ifade etti" değerlendirmesinde bulunuldu.

Ayrıca Kerry'nin, gerginliği tırmandırmaktan kaçınılması ve 2012 yılı ateşkesinin en kısa sürede tesis edilmesi gerektiğinin önemi üzerinde durduğu öne sürüldü.

Bilindiği gibi ABD baştan beri siyonist israil'in katliamlarına destek verip cesaretlendirmektedir.

Öte yandan sözde Filistin devlet başkanı olan Mahmut Abbas ve adamlarının bu katliama sessiz kalması bir ihanet olarak değerlendiriliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.