"Abdülhalik Dedenin durumu iyi"

"Abdülhalik Dedenin durumu iyi"

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde abdest alırken ayağı kayarak yere düşen ve kalçasını kıran 105 yaşındaki Abdülhalik Dede'nin ameliyat sonrası durumunu iyi olduğu belirtildi.

DİYARBAKIR - Abdest almaya çalışırken düşerek kalçasını kıran 105 yaşındaki Abdülhalik Atlı,  Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan bir ameliyat sonrası durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Op. Dr. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Haldun Turan Abdülhalik dedenin sol kalçasının üzerine düşerek sol kalça kemiğini kırdığını belirterek,  “Sol femur intertrokanterik kırık proksimal femur çivisi takıldı ameliyatı 20 dakika sürdü hastamız bir gece yoğun bakımda kaldı daha sonra normal servise aldık, hastanın yaşlı olması biraz riskliydi ameliyatını başarıyla yaptık.”dedi.

 

Babasının yaşadıkları ile ilgili bir açıklamada bulunan Sıddık Atlı ise babasının abdest almaya giderken dengesini kaybedip yere düştüğünü söyledi.

 

Sıddık Atlı olayı şöyle anlattı: “ Gece 00 30 da beni aradılar. İlk aklıma yaklaşık 20 yıldan buyana tanıdığım Yılmaz Acu kardeşim geldi. Sağ olsun hemen bizlere 112 acil ambulansı çağırdılar. Ambulans geldi babamızı alıp evden Diyarbakır eğitim ve araştırma hastanesine getirdiler. Ellerinden gelen tüm imkânları seferber ederek ameliyat ettiler. Çok şükür durumu iyidir.”    (Hamza Adiyaman - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.