Adana Şura Der’den ihtiyaç sahipleri yararına kermes

Adana Şura Der’den ihtiyaç sahipleri yararına kermes

Adana Şura Der, geliri ihtiyaç sahibi aileler ve fakir öğrencilere bağışlanmak üzere kermes açtı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde faaliyet sürdüren Toplumsal Dayanışma ve Şura Derneği (Şura Der) geliri ihtiyaç sahibi aileler ve fakir öğrencilere bağışlanmak üzere kermes açtı. Kocavezir Mahallesi Pazarlar Caddesi’nde açılan kermese, Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Açılan kermesle ilgili bilgi veren Şura Der Başkanı Velit Demir, “Hayır kermesimizle sosyal kaynaşma ve kardeşlik duygularının pekişmesini amaçlıyoruz.  Kermesimizin tüm gelirini muhtaç ailelere yardım amaçlı kullanacağız, bu noktada Adanalılardan destek bekliyoruz. Gelip kermesimizi gezip, görsünler. Yapacakları alışverişlerle hem ihtiyaçlarını alsınlar hem de yoksul aileler ve öğrencilere destek olsunlar.” diye çağrıda bulundu.

Açılır açılmaz kermese, çevre esnafı ile halkın yoğun ilgisi göstermesinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Demir, “Cumartesi gününe kadar açık kalacak kermesimizde dernek üyesi ve gönüllüsü bayanlarca hazırlanan el işleri ile süs eşyalarının yanısıra evlerde hazırlanan yemek ve tatlı çeşitlerimiz satışa sunulacaktır. Ayrıca kitap ve kırtasiye reyonumuz da mevcuttur.” dedi.

Kermese alışverişe gelen vatandaşlar ise alışveriş yaparken hayırlara vesile olmaktan memnun olduklarını belirttiler. (Ayhan Kaya-İLKHA) 

































HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler