Adana'da karamsar bir tablo var

Adana'da karamsar bir tablo var

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'nın özellikle son 3 yılda karamsar bir tablo çizdiğini savunarak Adana Büyükşehir Belediyesi'nin adeta bir 'İttifak Partisi' tarafından yönetildiğini de iddia etti.

ADANA- Türk-İş Adana 4.Bölge Temsilciliği'ni ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'nın özellikle son 3 yılda karamsar bir tablo çizdiğini savunarak "Bu karamsar tablo karşısında seyirci kalamazdım. Kötü gidişata dur demek için göreve talibim" dedi.

 

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve bağlı sendika başkanlarıyla bir araya gelen Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin adeta bir 'İttifak Partisi' tarafından yönetildiğini de iddia etti.

 

Aytaç Durak'ın AK Parti iktidarı tarafından yaklaşık 3 yıldır görevden uzaklaştırıldığını hatırlatan Sözlü " Bu durum Sayın Aytaç Durak'a, MHP'ye ve Adana halkına yapılmış büyük bir haksızlıktır. Adana Büyükşehir Belediye meclis üyeleri de kendi partilerince kontrol edilemez duruma gelmiştir. Sanki yeni bir ittifak partisi ortaya çıkmış ve Adana bu ittifak partisi tarafından yönetilir haldedir. Önümüzdeki yerel seçimlerde işte bu duruma dur demek için Adanalı hemşehrilerimin üzerine düşeni yapacağına inanıyorum. " dedi.
(Ayhan Kaya-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.