"Adil bir düzen ve yönetim anlayışının hâkim olması için çalışıyoruz"

"Adil bir düzen ve yönetim anlayışının hâkim olması için çalışıyoruz"

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığından bir heyet, Mobilyacılar Sitesi esnafını ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Ali Çelik ve beraberindeki heyet, Yunus Emre Mahallesi Mobilyacılar Sitesi esnafını ziyaret etti.

Esnafın yakın ilgisi ile karşılaşan Çelik ve beraberindeki heyet, esnafın zor bir zamandan geçtiğini bu durumun düzeltilmesi için gerekli adımların bir an önce atılması gerektiğinin altını çizdi.

Esnafın bariz birçok sorunun olduğunu ve bu sorunların giderilmesi için yetkililerden daha duyarlı olmalarını beklediklerini belirten Çelik, yaptıkları ziyaretlerin neticesini ve esnafın taleplerini yetkililere ulaştıracaklarını söyledi.

Şikâyet edilen konuların başında sigorta primlerinin yüksek olması geldiğini belirten Çelik, "Bunun yanı sıra esnafa verilen teşviklerin adil dağıtılmaması, hatta son zamanlarda askıya alınması, ilimizin kendi öz kaynaklarının işletilmemesi ve istihdama yönelik projelerin oluşturulmaması yaşanan bu sıkıntıların kaynağını oluşturuyor." dedi.

"Adil bir düzen ve yönetim anlayışının hâkim olması için çalışıyoruz"

Halkın, belediye hizmetlerinden de şikâyetçi olduklarını belirten Çelik, Adıyaman’ın doğru bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmediğini ve çocukların koşup oynayabilecek park alanlarının çok yetersiz olduğuna dair şikâyetler olduğunu söyledi.

Sanayi esnafının işlerinin durgun olduğunu dile getiren Çelik, "Biz HÜDA PAR olarak elimizden gelen tüm imkânları kullanıyor, halkımızın ve esnafımızın daha rahat edebilmesi adına tüm girişimlerde bulunuyoruz. Bu noktada Genel Merkezimiz ile koordineli bir şekilde sorunların üzerine giderek halkımızın refah seviyesinin artması ve daha adil bir düzen ve yönetim anlayışının hâkim olması için sürekli bir çalışma içeresindeyiz. İnanıyorum ki; partimizin ilkeli duruşu ve halkımızın bize olan teveccühü ile bu sorunları aşacağız." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş - İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.