Adıyaman’da etkili olan yağmur yine sele neden oldu

Adıyaman’da etkili olan yağmur yine sele neden oldu

Adıyaman’da etkili olan yağmur sonrası oluşan sel, alt yapı eksikliğinden dolayı şehir halkına büyük zorluklar yaşattı.

Adıyaman’da sele neden olan yağmur, Adıyaman halkına büyük zorluklar yaşattı. Alt yapı yetersizliği nedeniyle cadde ve sokaklarda oluşan sel nedeniyle,   halk ulaşım sıkıntısı yaşarken, bazı vatandaşlar evlerine gitmek için, her şeyi göze alarak, çıplak ayaklarla suyun içinden geçmek zorunda kaldılar. Adıyaman halkı, Belediyenin duyarsızlığından yakınarak,  bu durum karşısında çileden çıkardı.

Konu ile ilgili İlke Haber ajansına  (İLKHA)  konuşan mağdur vatandaşlardan Muhammed Parlak, Belediyenin derhal bu sorunu çözmesi gerektiğini  belirterek şunları söyledi:  ”Geçen senelerden süre gelen bu sıkıntı, tekrar bize zorluklar yaşattı. Yolun diğer tarafındaki evime gitmek için, illaki yolu  kaplayan yağmur suyuyla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Geçen sene de yaşadığımız bu sıkıntı, bu sene de başımıza gelmektedir. Çok yağmur yağmasa bile Müftülük Caddesi kullanılmaz hale geliyor. Yani belediyeden bu durumu derhal halletmelerini istiyoruz ”  

Bir başka mahalle sakini olan Ahmet Dayan ise, ”Evime gitmek için, ya suyun içinden geçmem gerekiyor, ya  da karşıya geçmem için suyun bittiği yere kadar yürümem gerekiyor. Bu  da bizi baya yoruyor. Belediye’nin bu sorunu çözmesi gerekir.” dedi. (Yakup SÖĞÜT – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler