Adıyaman'da park ziyaretçileri için kitap standı açıldı foto

Adıyaman'da park ziyaretçileri için kitap standı açıldı foto

Adıyaman merkezinde bulunan bir parka kitap okuma alışkanlığı kazanılması için stant kuruldu.

Çarşı merkezinde bulunan ve halkın sıklıkla uğradığı Demokrasi Parkı'nda kitap okuma standı açıldı. Park içerisinde oturan kitleyi kitap okumaya sevk etmeyi hedefleyen standa gönüllüler tarafından kitap bağışı yapılabilecek.  

Merkezde bulunmasından dolayı her gün çeşitli etkinliklerin yapıldığı Demokrasi Parkı'nda, özellikle yaz aylarında serin olmasından dolayı yoğun olan parkta kitap standının açılması, insanları kitap okumaya sevk etmeyi hedefleyen ve halkın bilinçlenmesine yönelik güzel bir adım olarak değerlendirildi.

Parkta büfe işletmeciliği yapan Abdullah Erol,  “Burası insanların sürekli uğradığı merkezlerden biridir. Gelip parkta zaman geçiren insanların boş oturmayıp da stanttan seçtiği kitabı okuması çok güzel bir eylemdir. Hem kişisel olarak hem de toplumsal olarak gelişmek ancak kitap okumakla olabilir. Toplumdaki genel sorunların cehaletten kaynaklandığını göz önüne aldığımızda, insanları kitap okumaya yöneltmek çok yerinde ve doğru bir iştir.” dedi.

Erol, son olarak  “Kitap okuma alışkanlığının çok düşük düzeylerde seyrettiği ülkemizde ve ilimizde, buna benzer uygulamaların teşvik edilmesi ve ilgi gösterilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler