Adıyaman’da trafik kazaları MOBESE'ye yansıdı video

Adıyaman’da trafik kazaları MOBESE'ye yansıdı video

Adıyaman’da değişik noktalarda meydana gelen trafik kazaları MOBESE'ye yansıdı.

Adıyaman’da değişik noktalarda meydana gelen trafik kazaları KGYS kameraları ile kayıt altına alındı.

Alınan kayıtlarda kazalarda genelinde dikkatsizlik, kural ihlali ve hız gibi faktörlerin etkili olduğu görüldü. Şehrin farklı noktalarında yer alan kavşak ve tali yollardan ana yola geçmek isteyen araçlar ile kavşak ve tali yolları kullanan araç sürücülerinin dikkatsizliğinden meydana gelen kazalarda yaralanma ve maddi hasarlar meydana geldi.

Kimi araçlar ise seyir halinde iken önlerine çıkan kavşağı fark edemeyip kavşağın üzerinden geçerek karşı yola geçtiği gözlenirken, görüntüler araç sürerken dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Bayram üzeri yaşanan yoğunluklarda can kaybı veya yaralanmalı kazaların olmaması için araç sürücülerinin çok dikkatli olması gerektiğini dile getiren Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, "Adıyaman’da yaşayan vatandaşlarımızın güven ve huzur içinde geçirmeleri için personelimiz 24 saat görev başında olacaktır. Bayramın hüzne dönüştürmemek için, yolculuk çıkacak olan vatandaşlarımızın, uykusuz, yorgun bir şekilde trafiğe çıkmamaları ve aşırı hız yapmamaları dikkatli bir şekilde kontrollerini yaparak yola çıkmalıdırlar."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.