Adıyaman'da Yediyaman Sanat Etkinlikleri ödülleri verildi

Adıyaman'da Yediyaman Sanat Etkinlikleri ödülleri verildi

2023 eğitim vizyonu kapsamında düzenlenen etkinlikler ve hazırlanan projelerle öğrencilerin aktivitelere katılımını artırmak için düzenlenen Yediyaman Sanat Etkinliklerinin ödül töreni gerçekleştirildi.

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe okul idarecileri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Ödül töreninde Kurtuluş Savaşı tiyatrosu, yöresel şiveyle aile hayatı tiyatroları canlandırıldı. Semazenlerin sahne aldığı törende aileler ilgiyle çocuklarının sahnedeki performanslarını izledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Müdürü Ahmet Alagöz, çocukların doğuştan getirdikleri yeteneklerini geliştirmek gerektiğini belirtti.

Alagöz, "Eğitim ve öğretimin temel amacı geleceğin teminatı olan öğrencilerimizin hayata hazırlanmasını sağlamak ve onların doğuştan getirdikleri yetkelerinin farkında olmak, bu doğrultuda yetişmelerine öncülük etmektir." dedi.

Müzikli gösteri, şiir ve tiyatro olmak üzere üç dalda düzenlenen Yediyaman sanat Etkinliklerine Adıyaman da toplamda 80 okulun katıldığını dile getiren Alagöz, "Erdemli ve başarılı birey yetiştirme projesinin bir parçası olan, öğrencilerimizin özgünlerini geliştirme, var olan yeteneklerini ortaya çıkarıp eğitimlerine bu yönde şekil vermek amacını taşıyan Yediyaman Sanat Etkinlikleri projemiz öğrencilerimizin eğitimlerine katkı yapmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Alagöz, "Gelişen dünyaya ayak uydurmak ve çağımızın gerektirdiği yeniliklerin ve teknolojik gelişmeleri gerisinde kalmamak için çok çalışmak, kendimizi geliştirmek asıl amacımız olmalıdır." şeklinde konuştu.

Daha sonra dereceye giren okulların öğrencilerine madalya ve çeşitli ödüller verildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.