Adıyaman'da Yeşilay’dan muhtarlara bağımlılıkla mücadele semineri foto

Adıyaman'da Yeşilay’dan muhtarlara bağımlılıkla mücadele semineri foto

Adıyaman Yeşilay Cemiyeti tarafından muhtarlara yönelik “Bağımlılıklarla Mücadele” konusunda seminer verildi.

Adıyaman Yeşilay Cemiyetinin geçen yıl başlattığı seminerler, bu yıl okul servis şoförleri, rehber öğretmenler, müftülük personellerinden sonra şimdi de muhtarlara veriliyor.

Adıyaman il, ilçe köy, mahalle muhtarlarının katıldığı seminerde bağımlılıklarla mücadele konusunda önemli ve önleyici bilgiler verildi.

Yaklaşık 600 muhtarın katıldığı seminerde açılış konuşmasını yapan Adıyaman Yeşilay Cemiyeti Başkanı Hakan Özöncel, muhtarlığın toplumda sözü geçen bir meslek grubu olduğunu vurgulayarak, “Toplumla teması en yüksek meslek gurubu olarak siz değerli muhtarlarımızla, toplumumuz ve ülkemizin geleceği olan gençlerimiz için ortak bir çalışma alanında bulunmaktan onur duyduğumuzu belirtmek isterim.” dedi.

Özöncel, Yeşilay olarak gençleri aileye, topluma, Rabbimize ve Peygamberimize kazandırmak için gayret göstereceklerini belirterek, “Toplumda sözü geçen, tavır ve davranışlarıyla örnek olan, en önemlisi de maneviyatı anlatma, yaşama ve yaşatma hususunda büyük sorumluluk taşıyan sizlere, bağımlılıkla mücadelede sunduğunuz ve sunacağınız katkılar için teşekkürü borç biliriz. Adıyaman Yeşilay’ı olarak aileye, iyiye, güzele, doğruya, ülkeye, millete, medeniyete, Rabbimize, Peygamberimize ve kitabımıza olan güzel bağımlılıkları şehrimize kazandırma gayreti içerisinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Adıyaman Halk Eğitim salonunda düzenlenen seminer, Yeşilay formatör öğretmenleri Fidal Soylu ve Zeynel Polat tarafından verildi.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.