Adıyaman’daki İslamî STK'lar konferans düzenledi

Adıyaman’daki İslamî STK'lar konferans düzenledi

Adıyaman’da faaliyet yürüten 5 İslamî STK işbirliğiyle ‘Kur’an-ı Kerim Müslümanlara Neden Yol Göstermiyor?’ konulu bir konferans düzenlendi.

Adıyaman’da Vahdet-Der, Bilgi ve Hikmet Derneği, Gül-Der, Mansur-Der ve Medeniyet Derneği’nin işbirliğiyle "Kur’an-ı Kerim Müslümanlara Neden Yol Göstermiyor?"  konulu bir konferans düzenlendi.

Program Vahdet-Der başkanı Bilal Demir’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.  Medeniyet Derneği temsilcisi Fatih Polat tarafından yapılan selamlama konuşmasından sonra, Gül-Der temsilcisi Ferhat Özbadem şiir okudu.

Programda sinevizyon gösteriminin ardından bir konuşma yapan Doç. Dr. Abdurrahman Ateş,  5 derneğin bir araya gelerek birlikte hazırladığı bu programın, Türkiye genelinde vahdetin sağlanabilmesi için bir model niteliğinde olduğuna dikkat çekerek, buna benzer birlikteliklerle hazırlanacak programların yaygınlaşması gerektiğine vurguladı.

Ateş, Müslümanların, Kur’an’ı okuyup onunla amel etmediği sürece ve Kur’an’ı gerçek manada hayatında uygulamadığı sürece Kur’an’ın Müslümanlara asla yol göstermeyeceğini söyledi.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler