Ağrı Aile Destek Merkezi EMITT Fuarında

Ağrı Aile Destek Merkezi EMITT Fuarında

Ağrı Aile Destek Merkezi (ADEM), dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayan EMITT Fuarı'na katılan ADEM, açtığı stantla eserlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

ADEM Koordinatörü Esra İnanlı Yalpa yaptığı açıklamada, ADEM'in 2015 yılında Ağrı Valisi Musa Işın ve eşi Tuba Işın tarafından kurulduğunu ve ilk defa bu fuara katıldıklarını belirterek, "ADEM git gide büyüyor. Şu anda merkezde 5 yerde daha proje başlatıldı." dedi.

Amaçlarının bayanları sosyalleştirerek bir şeyler öğrenmelerini sağlamak olduğunu belirten Yalpa, şöyle konuştu:

"Kurslarımızda Kur'an-ı Kerim kursu, dikiş el sanatları ve okuma- yazma kursları var. Kurslarımız çok iyi gidiyor. Geçen yıl 100 öğrenci mezun ettik. Bu yıl da aynı şekilde etkinliklerimiz oluyor. Binlerce katılım sağlandı. Ağrı Valisi Musa Işın ve eşi sayesinde kurulan ve devam eden projeler, özellikle bayanların sosyal ve ekonomik yaşamına olumlu katkılar sunuyor. EMITT fuarına katıldık. Ağrı'da yapılan böyle güzel şeyleri tanıttık. Çok iyi tecrübe edindik. Diğer ülke ve illerin de eserlerini görme şansını bulduk. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz."

ADEM kurs hocası Gülenay Durmuş da ürünlere ve projeye ilginin iyi olduğunu ve fuara katıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. (İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.