Ağrı bizimle hak edeceği konuma yükselecektir

Ağrı bizimle hak edeceği konuma yükselecektir

HÜDA PAR Ağrı Milletvekili Adayı Gökhan, Ağrı’nın HÜDA PAR’la hak edeceği konuma yükseleceğini söyledi.

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayları Şaban Gökhan, Burhan Aslan ve Doğan Özmen, beraberlerindeki heyetle Eleşkirt ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, köylülerle bir araya geldiler.

Köylülerin ilgi gösterdiği adaylar, köylülerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, 24 Haziran seçimleriyle ilgili destek talebinde bulundular.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Şaban Gökhan, ilkelerinden taviz vermemelerinin, halkın teveccühüne vesile olduğunu söyledi.

"Siyaset kurumunda bize ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz"

İlkelerinden taviz vermeyeceklerini ve halka yalan söylemeyeceklerinin altını çizen Gökhan, "Bugüne kadar verilen vaatlerin yerine getirilmemesi nedeniyle halkta bir ümitsizlik söz konusu. Siyaset kurumunda bize ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz. Siyaset denildiğinde halkta farklı bir bakış açısı görüyoruz. Siyaset, ‘yalan’ kavramıyla bütünleşmiş olarak algılanıyor. Bizler halka ilkelerimizden taviz vermeyeceğimizi ve yalan söylemeyeceğimizi anlatıyoruz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz. İnsanların, HÜDA PAR’ın parti programına ihtiyacı var. Bu programı insanlara götürmek zorundayız." dedi.

Her fırsatta halkın yanında olduklarını dile getiren Gökhan, "Bugüne kadar elimizdeki kıt imkânlarla yaptıklarımız ortadadır ve diyoruz ki; yaptıklarımız yapacaklarımızın teminattır. Hep halkımızın yanında yer almaya ve dertlerine derman olmaya çalıştık. Halkımız, tercihini bizden yana kullanırsa ve elimize imkân geçerse bu sıkıntıların hepsini meclis çatısı altında gidermeye gayret edeceğiz. Ağrı'yı bu durumdan inşallah kurtaracağız. Hak ettiği yere getireceğiz." diye konuştu.

"İslam insana değer veriyor"

Ölçülerinin İslam olduğunu vurgulayan Gökhan, "Merkezimize insanı yerleştirdiğimiz için ve İslam'ın da insanlara verdiği değerden dolayı Ağrı'nın sorunlarını bu çerçevede çözebiliriz. İnsani merkezli atılacak adımlar bütün sorunları halledecektir. Bu şekilde şanlı tarihi yaşayacağız, görkemli günleri yaşayacağız." ifadelerini kullandı.

"Birlikte yürüyelim"

Gün geçtikçe halkın kendilerine olan teveccühünün arttığına dikkat çeken Gökhan, son olarak şunları söyledi:

"Bizim gördüğümüz teveccüh, umudumuza umut katıyor. Seçmenimizin bize karşı olan ilgisi bizleri mutlu etmektedir. Tabanımız da gittikleri ziyaretlerde bizim gördüğümüz teveccühün aynısını görüyorlar. Biz yola, bu değerlerle çıktık. Bu yolda istiyoruz ki kardeşlerimiz yanımızda olsun. Adalet, insanlık ve İslam davasını daha ileri bir mecraya taşıyalım. Tüm bu değerler bizzat İslam'ın kendisidir. O zaman bu değerleri yaşattığımız zaman İslam'ı da yaşatmış oluruz."

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler