Ağrı'da Arapça bilgi ve etkinlik yarışmaları

Ağrı'da Arapça bilgi ve etkinlik yarışmaları

Ağrı'da imam hatip liseleri arası Arapça bilgi ve etkinlik yarışmaları gerçekleştirildi.

Ağrı Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde "Anadolu İmam Hatip Liseleri Arası 9'uncu Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları" yapıldı.

15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Konferans Salonu'nda yapılan yarışmaya İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, milli eğitim müdür yardımcıları Özlem Çeçen ve Neriman Karakoç, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Öğrenciler, Arapça şiir okuma ve Arapça metin canlandırma olmak üzere 2 kategoride yarıştı. Şiir okuma yarışmasında Merkez Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Patnos 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Eleşkirt Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi ise üçüncü oldu.

Arapça metin canlandırma yarışmasında Merkez Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Patnos 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncülüğü elde etti.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Yarışma sonunda öğrencileri tek tek tebrik eden Turan, etkinlik ve yarışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti. (İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.