Ağrı’da İŞKUR kuyruğu

Ağrı’da İŞKUR kuyruğu

Ağrı’da vatandaşlar, eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte okullara hademe olarak yerleşebilmek için sabahın erken saatlerinde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte okullara hademe olarak yerleşmek isteyenler, Çalışma ve İş Kurumu Ağrı İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Sabahın erken saatlerinden başlayıp mesai saatlerine kadar İŞKUR önünde bir umut bekleyen vatandaşlar, yetkililere seslenerek bölgede istihdamın arttırılmasını istedi.

Evini geçindirmek için  bir işe ihtiyacının olduğunu söyleyen Mehmet S. “Ağrı'da binlerce insan işsiz. Neden batıdaki şehirler gibi burada da iş imkânları sağlanmıyor? Bu kuyruk, önümüzdeki günlerde daha da artacak. Yetkililerden bir açıklama ve çözüm bekliyoruz. Bizlere ikinci sınıf insan muamelesi yapılmasını istemiyoruz. Bin bir umutla ismimizi kaydettik ve sabahın köründe gelip sıralarda bekliyoruz. İsteğimiz o ki hiç bir insanın mağdur edilmeden herkesin evine ekmek götürebileceği bir işe girmesidir. Yetkililerin biran önce duruma el atmalarını istiyorum.” dedi. (İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.