Ağrı'da  uyuşturucu satıcısı 10 kişi tutuklandı

Ağrı'da uyuşturucu satıcısı 10 kişi tutuklandı

Ağrı'da uyuşturucu satıcısı ve kullanıcılarına yönelik bir aylık sürede yapılan operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 22 kişiden 10'u tutuklandı.

Ağrı'da 17 Aralık 2015 ile 17 Ocak 2016 tarihleri arasında uyuşturucusatıcısı ve kullanıcılarına  yönelik yapılan operasyonlar kapsamında 22 kişi gözaltına alınırken çok sayıda da uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Konu hakkında Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz merkezi ve ilçelerimizde uyuşturucu madde ticareti yapan ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik 17 Aralık 2015-17 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılan operasyonlar neticesinde, 22 şüpheli yakalanmıştır." denildi.

Açıklamada, çok sayıda uyuşturucu maddesi ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamada, "Yakalanan şüphelilerin yapılan araç ve üst aramalarında toplam 530.41 gram Metamfetamin maddesi, 840.24 gram toz esrar  , 304 gram afyon sakızı, 23 adet Ecstasy hap, 1.30 gram eroin, 2 gram sentetik kannabinoid maddeleri ile 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanmak için yapılmış düzenek ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Yakalanan 22 şüpheliden 10’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır." İfadelerine yer verildi. (İLKHA)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.