Ağrı'da vali ile belediye başkanı arasına ilginç logo kavgası

Ağrı'da vali ile belediye başkanı arasına ilginç logo kavgası

Ağrı’da Şehir Ormanı açılışı sırasında Ağrı Valisi Musa Işın ile Belediye Başkanı Sırrı Sakık arasında ilginç logo tartışması yaşandı.

Ağrı Orman Fidanlığında yapılan Şehir Ormanı temel atma töreni sırasında Ağrı Valisi Musa Işın ile Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık arasında logo tartışması yaşandı.

Tartışmanın sebebi ise açılışın yapıldığı alanda bulunan pankartlarda Ağrı Belediyesi logosunun olmaması oldu. Protokolde durumu Vali Işın'la durumu konuşan Sakık, konuşması sırasında da durumu gündeme getirince ilginç bir tartışma yaşandı.

Protokoldeki tartışmanın ardından mikrofona çıkan Sakık, alandaki logolar arasından belediyenin logosunun olmamasına tepki göstererek, emeklerinin görmezden gelindiğini savundu.

“Sana logoyu yerleştireceğim dedim”

Daha sonra kürsüye çıkan Ağrı Valisi Musa Işın, Sakık’ın sözlerine tepki göstererek konuşma öncesi Belediye’nin logosunu buraya yerleştireceğini ifade ettiğini, buna rağmen Sakık'ın sert bir konuşma yaptığını söyledi.

Bu sert konuşmaya gerek olmadığını ifade eden Vali Işın, "Biz muhabbet dilimizi kullanalım. Eğer barış istiyorsan önce dağdaki insanlar silahı bırakması lazım. Dağdaki silahlı insanlar olduğu sürece biz barıştan bahsedemeyiz. Ben de bunu söylemek zorundayım. Çok üzülüyorum, şuanda vücudum titriyor, kimyam bozuldu şu anda buna gerek yoktu. Size dedim ki burada SERKAN'ın 6 milyon parası var,  il özel idarenin 2,5 milyon parası var. DSİ’nin 5,5 milyon parası var burada. Ne Valiliğin parası var ne de Belediyenin parası var ama ben oraya belediyenin de logosunu konulmasını söyledin. Çünkü burada altyapı olarak sizin de katkımız olacak. Bunu biraz önce de söyledim dedim ki, ‘Buraya çıkarken sayın başkan lütfen üslubunuza dikkat edin buranın muhabbeti bozulmasın.’ Eğer biz her çıktığımızda birbirimizle kavga edersek yazık olur buna gerek yok. Güzel bir hizmet için buraya geldik katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı logosunda oraya koyarım biz hayırlı hizmetler için yarışmalıyız. “ dedi.

Daha sonra atılan temel ile program son buldu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.