Ağrı salavat kampanyasına start verdi

Ağrı salavat kampanyasına start verdi

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından Ağrı’da salavat seferberliği başlatıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından Hz. Muhammed’in kutlu doğumu etkinlikleri kapsamında başlatılan salavat kampanyası için Ağrı’da seferberlik başlatıldı.

 

Platform yetkililerinden Rıfat Yılmaz, başlatılan salavat kampanyasına tüm Ağrılıları davet etti.

 

Yılmaz, “Platform olarak birçok il, ilçe ve köyde Peygamber Efendimizin kutlu doğumu için programlar düzenliyoruz. Bu kapsamda başlatılan çeşitli çalışmalar vardır. Başlatılan kampanyalardan biri de ‘Her Güne Binler Salavat’ adıyla başlatılan kampanyadır.” dedi.

 

Salavat ile ilgili Ahzap Suresi 56’ncı ayetini hatırlatan Yılmaz, “Allah-u Teâlâ Kur’an’da ‘Allah ve melekleri Peygambere salat ve selam ediyorlar, sizde Peygambere salat ve selam edin’ buyuruyor. Hayatını Ümmetine adamış bir Peygamber için bu tür etkinlikler gurur verici. Kutlu Doğum programları kapsamında başlatılan bu çalışmalarda görev almamız bizleri çok memnun ediyor.” şeklinde konuştu.

 

Ağrı’nın her tarafını ‘Her Güne Binler Salavat’ kampanyası çerçevesinde afişlerle donattıklarını söyleyen Yılmaz, “Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü bünyesinde Ağrı’da başlatmış olduğumuz salavat kampanyasına kardeşlerimizin katılmasını ve destek vermesini bekliyoruz. Ağrı’nın her tarafına asmış olduğumuz afişlerde, 0546 594 22 55 numaralı telefon not düşülmüştür. Halkımızın okuduğu salavatları bu numarayı arayarak teslim etmeleri mümkündür.” diye konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler