Ağrı Valiliğinden Ramazan etkinlikleri

Ağrı Valiliğinden Ramazan etkinlikleri

Ağrı Valiliği tarafından Ramazan ayı içerisinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Ağrı Valiliği, Ramazan ayı boyunca orduevinin yanında bulunan açık otoparkta çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Ağrı Valisi Musa Işın, yaptığı açıklamada Ramazan ayını ruhuna uygun bir şekilde yaşatmak için Valilik olarak hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Yapılan hazırlıkları yerinde inceleyen Vali Işın, "Orduevinin yanında bulunan otopark alanında bu yıl Ramazan ayına özel hazırlıklarımız var. Burada kurduğumuz çadırda vatandaşlarımıza ücretsiz semaver çayı ikram edilecek. Burada vatandaşlarımız bir araya gelerek keyifli bir zaman geçirecekler. Bunun yanı sıra burada çeşitli yiyeceklerin satışı yapılacak. Oluşturulacak stantlarda el işi ve çeşitli ürünler sergilenecek" diye konuştu. 

Vatandaşların güzel vakit geçirebileceği güzel bir ortam hazırladıklarını söyleyen Işın, sözlerine şöyle devam etti:

"Burada Ramazan aylarında alışık olduğumuz bir takım oyunlar oynanacak. Hemen her akşam müzik ve diğer etkinliklerimiz olacak. Çocuklar için özel oyunlar sergilenecek. Ayrıca bir lunapark alanı oluşturduk. Ailelerimiz çocukları ile birlikte burada keyifli bir zaman geçirecekler. Bazı caddelerimizde Ramazan ayına özel ışıklı yazılar yazacağız. İlimizde zaten Ramazan ayı çok güzel bir şekilde yaşanıyor. Akşamları cadde ve sokaklar sahura kadar hareketli ve güzel bir atmosfer oluşuyor. Biz de buna katkıda bulunmak için bir takım etkinlikler düzenledik. İnşallah güzel bir ramazan ayını hep birlikte yaşayacağız."

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyleyen Vali Işın, "Geçtiğimiz yıl vatandaşlarımızın evine konuk olduk, birlikte iftar açtık. Ayrıca şehir stadyumunda bin 300 kişilik iftar yemeğinde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Bu yıl ise bunu biraz daha genişleteceğiz. Kentin 6 ayrı noktasında Ağrıdaki vatandaşlarımızın hemen hepsinin katılabileceği iftar yemekleri vereceğiz. Orada hem vatandaşlarımız ile ramazan havasını birlikte teneffüs etme imkanı bulacağız. Ayrıca il merkezinde düzenlediğimiz bu etkinliklerin yanı sıra ilçelerimizde de kaymakamlıklarımız tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Ben şimdiden bütün vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum ve bu mübarek ayın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu. (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.