Ağrı valisi, işadamları ile yemekte buluştu

Ağrı valisi, işadamları ile yemekte buluştu

Ağrılı işadamları ile yemekte buluşarak sorunlarını dinleyen Vali Musa Işın, Ağrı’da yapılması gerekenler üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

Özel bir restoranda verilen yemekte Ağrılı işadamları ile bir araya gelen konuşan Vali Musa Işın, burada yaptığı konuşmada, "Biz toplumumuzun her kesimini dinliyoruz. Halkımızla, halkımızın sorunları ile hemhal olmak istiyoruz. Bu gün de iş adamlarımızı, onların karşılaştıkları sorunları ve bizden beklentilerini dinlemek istedik." diye konuştu.

Sevginin ve huzurun egemen olduğu bir ortamda, toplumun refah seviyesinde de iyileşme olacağını kaydeden Vali Işın, "Bizim dermanımız sevgidir. Biz birbirimizi seversek, yumruklarımızı sıkmak yerine, birbirimize elimizi uzatsak, sımsıkı sarılsak, dişlerimizi gıcırdatmak yerine tebessüm etsek, o zaman aramızdaki bütün duvarları kaldırırız. O zaman her anlamda sağlıklı bir toplum oluştururuz." şeklinde konuştu.

Hem Ağrı'da iş yapan, hem de iş yapmayı düşünen iş adamları için kolaylıkların sağlanması gerektiğine vurgu yapan Vali Işın, "Devletimizin verdiği desteklemelerin yanı sıra, bürokratik sorunların, yerelde karşılaşılan fiziki problemlerin çözümü için çalışıyoruz. Tabi bunu sizden, yani birinci ağızdan dinlemek daha doğru. Diğer iş adamlarımızla da konuştuktan sonra, genel olarak nelerin yapılması gerektiğine karar vereceğiz. Bu süreçte sizlerin karşı karşıya kaldığınız sorunları gidermeye ve tavsiyelerinizi değerlendirmeye çalışacağız" ifadelerinde bulundu. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.