Ağrı Valisi Süleyman Elban: Kapalı köy yolu, ulaşılamayan sandık yok

Ağrı Valisi Süleyman Elban: Kapalı köy yolu, ulaşılamayan sandık yok

​Oyunu kullanmak için sandık başına gelen Ağrı Valisi Süleyman Elban, oy kullanma sırasında herhangi bir sıkıntının olmadığını belirtti.

Oyunu kullanmak üzere 75. Yıl Orta Okuluna gelen Ağrı Valisi Süleyman Elban, oy kullanma işleminin ardından bir açıklama yaptı.

Seçimin huzurlu bir şekilde yürümesi için haftalardır çalışmalar yaptıklarını belirten Vali Elban, şu ana kadar bir sıkıntı ile karşılaşmadıklarını belirtti.

Vali Elban, "Malumunuz ülkenin tamamında bugün Mahalli İdareler Genel seçimi gerçekleşti. Vatandaşlarımız görevlerini yerine getirerek oylarını kullanıyorlar. Bu seçimde belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, genel meclis üyeleri ve mahalle, köy muhtarları seçimi yapıyoruz. Bununla ilgili haftalardır seçimin huzur içerisinde yapılması, vatandaşımızın iradesinin sandığa hür bir şekilde yansıtması için tedbirlerimizi almıştık. Arkadaşlarımızda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şu anda da hem sandık bölgelerini hem de diğer alanları arkadaşlarımız görevlerinin başındalar ve vatandaşımızın huzur içerisinde oyunu kullanmaları, iradelerini sandığa yansıtmaları için çalışıyorlar. İnşallah kazasız belasız sıkıntısız huzur içerisinde bir seçim geçiririz. Sandıkların en uzak yerlere ulaşmasını için çalıştık. Sabah oy verme saati itibariyle ilimizdeki tüm köylerimizden ve belediye sınırları içerisinde oy kullanma işlemi devam ediyor. Herhangi bir kapalı köy yolumuz, ulaşılamayan bir sandık bölgesi yok. Şuanda oy verme işlemi devam ediyor." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.