Ağrı'da 769 kişiye FETÖ'den işlem yapıldı

Ağrı'da 769 kişiye FETÖ'den işlem yapıldı

15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında, Ağrı'da 769 kişi gözaltına alındı.

ABD destekli darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında, Ağrı'da gözaltına alınan 769 kişiden 374'ünün tutuklandığı bildirildi.

Konuyla ilgili Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi sonrası, örgüt içerisinde faaliyet gösteren şüpheliler ile örgüte iltisaklı olduğu değerlendirilen şüphelilerin yakalanmalarına yönelik müdürlüğümüzce ilimiz merkezi ve ilçelerimiz başta olmak üzere birçok ilde operasyonlar gerçekleştirilmiştir." denildi.

Gözaltına alınan, tutuklanan ve serbest bırakılanlarla ilgili bilgi verilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gerçekleştirilen operasyonlarda 769 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup, gözaltına alındıktan sonra adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 374’ü tutuklanırken, 268’i hakkında ise Adli Kontrol kararı verilmiştir. 119 şüpheli işlemleri sonrası serbest bırakılmış, 8 şüphelinin ise gözaltı işlemleri devam etmektedir." (İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.